mozem byt tehotna

Príspevok v téme: mozem byt tehotna
1234567890

takze mam taky problem...utorok mi skoncila menstruacia a stvrtok sme mali s priatelom sex ale bez ochrany...cize prerusovany asi 3 alebo 4lkrat za sebou s prestavkami asi tak 20-30minut a vzdy sa po kazdom utrel...pocula som vsak ze po menstruacii prve dni su neplodne lebo sa vajicko uvolnuje no newem ci to je pravda a bojim sa ze sa mohlo nieco predsa z neho dostat do mna a ze by som mohla byt tehotna..prosim powedz te mi co si o tom myslite...

lost

???,

No spermie dokazu prezit 3 hodiny na toaletnom poklope..
(5 dni v tele zeny)

zdroj:
i45.tinypic.com

ktovie ktory zdroj je presny, ale tu je podobna otazka:

www.netdoctor.co.uk

Doktor tam odpisuje ze je to vysoko nepravdepodobne a nevidel nic take.

Ale vsetko je mozne (relativne)... (je tam priliz vela faktorov, ktore by mohli ovplyvnit vysledok)

Nie som expert, cize netusim, ale sanca je pravdepodobne velmi nizka. tj 1 k 500 000 ?

???

mam taky problem...robil som to s priatelkou a mal som aj kondom ale predtym ako som sa spravil som citil som ze sa mi zosmykol dolu a nechel som sa na nu spravit tak som sa spravil do ruky, utrel som si ju a po par minutach tak 2-5min som ju zacal prstovat... je mozne aby bola tehotna??kramy jej meskaju, sex nemala dlhsie cca7 mesiacov, nemoze to byt z toho ze to dlhsie nemala?...prosim normalne odpovede dakujem

x5

Moze dojst k oplodneniu, ak by partner mal na prste spermie a dotkol sa posvoveho otvoru? Teda nedostal sa vobec hlboko, resp ani tam prst v podstate nevsunul... Spermie sa k vajicku nemaju ako dostat, vsak?

1234567890

no super..takze si myslite ze by som mohla byt tehotna??...to ma fakt velmi netesi...no a s tym testom..tak ho teda skusim spravit este dnes...lebo newem ci to cakanie vydrzim do zajtra..uz teraz som vo velkom napeti :((

isabella

teraz je to uz jedno ci ho spravi rano a ci vecer, bo uz posledna "menstruacia" bola divna, takze ak je tehotna, tak bola tehotna uz aj vtedy a odvtedy su 2 tyzdne, cize je uz uplne jedno ci test spravi rano a ci vecer... inak aj v pripade negativneho vysledku odporucam navstivit gynekologa, lebo sa mi nezda take spinenie/krvacanie v poriadku ak to nie je tehotenstvo