mozem byt tehotna

Príspevok v téme: mozem byt tehotna
1234567890

takze mam taky problem...utorok mi skoncila menstruacia a stvrtok sme mali s priatelom sex ale bez ochrany...cize prerusovany asi 3 alebo 4lkrat za sebou s prestavkami asi tak 20-30minut a vzdy sa po kazdom utrel...pocula som vsak ze po menstruacii prve dni su neplodne lebo sa vajicko uvolnuje no newem ci to je pravda a bojim sa ze sa mohlo nieco predsa z neho dostat do mna a ze by som mohla byt tehotna..prosim powedz te mi co si o tom myslite...

ysxxxeeee

môžeš si ho podľa mňa urobiť, to nemáš menzes ale výtok...nechcem ťa strašiť, ale mohla by si byť tehotná...kamoška to tak mala...krámy meškali, potom "začali" - ale to bol len taký výtok, po dni aj prestali, a stále len taký krvavý výtok...spravila si dva testy a oba pozitívne..takže šla ku doktorke a bolo to jasné...veď urob si testy, budeš múdrejšia...ale sprav si ho asi ráno, sa mi zdá že odporúčajú že vtedy je najlepšie.

1234567890

prosim pomozrte mi...napiste mi nieco na to co si myslite o tom prispevku co som tu dala 7. 10. a mam este jeden prosblem...2.10 mi skoncili tie blbe kramy o ktorych som pisala v predchadzajucom prispevku...a dnes rano ked som sla na vecko tak som uvidela ze zo mna ide hnedy vytok..od tej poslednej menstruacie ubehli len dve tyzdne taklze na kramy by bolo asi skoro...co to moze byt??...prosim prosim prosim..poradte mi :(((..prosim...

1234567890

posledne 2 mesiace som mala pravidelnu menstruaciu ale teraz som dostala kramy a o tyzden skor ako som mala dostat...aj to boli dost cudne...len prvy den zo mna sla krv a potom som uzlen dalsie 3 dni mala vytok...nechapem preco sa to stalo...prvy den kramy druhy den vytok a v ten den sme mali pocas toho aj sex ale nesla uz zo mna krv...newem preco...a priatel si vsimol ze mam vecsie brusko ako som mala a pre par dnami som si to vsimla aj ja,..nie je take ake bolo predtym...no ja by som powedala ze som len pribrala lebo v poslednom case som sa nepravidelne stravujem kedze uz nebyvam doma takze sem tam zjem nejaky chlebik a obcas sa stravujeme v nejakych podnikoch tak si myslim ze by to mohlo byt tym,,.ale nechapem tie kramy...joj...bojime sa ze by som mohla byt v tom.. :(

niekto

v moc trubici urcite mohlo ostat semeno

ak mas pravidelnu menstruaciu mala si pravdepodobne neplodne dni
je dost neravdepodobne ze by si bola tehotna mozes si skusit kupit test

lost

Ak sa len UTREL, tak si myslim ze sanca, aby UTREL kazdu jednu spermiu schopnu sa dostat k vajicku je takmer urcite nulova.... Ale ak myslis ze sa umyl+utrel, teda dokladne, tak potom neviem, necham priestor ostatnym :)