Ahoj,
s priatelom mame 2 rocny vztah, nezijeme spolu, iba sa stretavame. Mame sa radi, su nejake problemy obcas, ale netykaju sa nasho vztahu, skor prace, jeho rodiny, mojej rodiny, obcas su to vazne veci a je toho vela... ale mame sa radi a tak sa snazime ist dalej. Niekedy som z riesenia vsetkeho co pride dost unavena a myslim, ze aj moj priatel. Ale ja mam zaujem to riesit skor rozhovorom, alebo iba tak byt spolu, drzat sa za ruky a prechadzat sa. Ale on je velmi zamerany na intimnosti, stale ma chce hladkat, vzrusovat, proste milovat sa a najradsej by nic neriesil. Niekedy fakt nevladzem a staci mi par bozkov, ale snazim sa ho neodmietat a vyhoviet mu. neviem, ci robim dobre, alebo by som mu mala razne povedat, ze nie... Je tu niekto skusenejsi???
Kolko sexu a intimnosti?
jajka001_ Dnes 16:38: ano, maloktory je taky, ale najde sa /ako ja/ :)
>> rovnako ako vacsinu zien nebavia reci o futbale, motorkach,autach a podobne.
:))) aj tak neviem, co riesis. ked vam to klape, rozumiete si, aj v sexe, tak neviem - hladas problemy? alebo sa hanbis za to?
Nehovorim priamo nie, lebo viem, zeby to zobral osobne a mal pocit, ze ho nemam velmi rada. Par krat som to skusila a on sa sfucal. Skor to robim tak, ze sa odtiahnem a snazim sa vymysliet nejaku inu aktivitu, alebo mu povedat, ze sa necitim dobre ale on ma zacne hladkat a laskat a potom to pride aj na mna a prejdeme k milovaniu. Staci par jeho dotykov na spravnych miestach a uz sa ani ja neovladam.
no, tak ho vyskusaj, povedz ze dnes nie, co to spravi :) ze ti nie je dobre, ze nemas chut..ved ked nepovies nie, ako ma vediet ze nechces?
Praveze on je tiez dost ukecany, najma co sa jeho prace tyka... stale by o nej dokazal hovorit a mna to vobec nebavi, ale snazim sa tvarit a zapajat ako sa da. Vsetko by som pochopila, len sa pytam, ci je nenormalne ak by som chcela aby bolo nejake rande len s jednoduhym bozkom a objatim a bez hlbsich intimnosti. Ci ja som divna? Samozrejme nie vzdy ale z casu na cas by sa mi to zdalo normalne. Ale on tvrdi, ze si v tom nevie velmi rozkazat.
takto - rozpravanie o negativnych veciach, problemoch, ich deprimuje.pokial s nim neriesis nieco konkretne, co sa da spravit. daj pozor aby ti kvoli "rieseniu" problemov neusiel. baby sa casto potrebuju len vykecat a tak si problem same vyriesia. ale maloktory muz je stavany na pocuvanie takych "babskych" reci. rovnako ako vacsinu zien nebavia reci o futbale, motorkach,autach a podobne.
ako pise doubledog - chlapi nie su moc na kecanie, pokial nejde o konkretne riesenie konkretnych problemov, alebo ak sa to netyka ich oblubenych tem, nejake omacky okolo vztahov napriklad, to ich nebavi pocuvat, rozoberat to zo vsetkych stran, analyzovat a tak, vies co myslim
Aj na ine... myslim.
Len nechcem aby to bol hlavny dovod, preco travi cas so mnou a takto to neviem rozlisit.