Dnes v noci som nemohla zaspat,po dlhom prehadzovani som zaspala a zobudila som sa na to ze som sa spotila ako keby som mala teplotu...pritom niesom chora..potom som zase nemohla zaspat a zase ked som zaspala tak som sa zobudila ale tentokrat na to ze som citila strasny smad...som vypila mozno pol litra mineralky...a citila som sa akoby ,,opuchnuta,,...hlavne tvar...z coho to moze byt???stalo sa mi to uz castejsie...
SMäD
normal je okolo 5 - 6, al e v pohode je do 10, ked sa najes, mas samozrejme vyssi cukor, na lacno by malo byt okolo 5, priatelovi namerali nalcno 25! skoro dostala doktorka infarkt, ani ho nepustila domov pre veci, hned isiel na lozkove oddelenie
Cukor v krvnom obraze nenájdeš.To musíš mat výsledky z biochémie, kde je napr. cholesterol, bilirubín, pečenové testy.Neviem presne ale norma je do nejakých 6.5.
a aka ma byt hodnota cukru??,nasla som nejake stare vysledky asi spred dvoch rokov..:(( aku ma vlastne skratku Cukor v krvnom obraze..prosim poradte mi...
ale ja som mala dost casto vysetrovanu krv , naposledy asi pred mesiacom...a nic mi nezistili...sice na ten cukor asi nerobili rozbor len na to co bolo potrebne...:( a ake su este priznaky cukrovky??
moj priatel ma cukrovku a kym o nej nevedel, strasne ho smadilo, chodil casto na malu (z tolkej vody), chudol a niekedy ho celeho triaslo (ked mal malo cukru), je to nebezpecne, ked o cukrovke nevies, mozes upadnut do komy (ked mas vela alebo malo cukru), ale uz sme si zvykli, zvladame to v pohode, daj si vysetrit cukor v krvi u doktorky
Nechceme ta strasit, ale smad je naozaj prvým sprievodným znakom cukrovky.Lahká pomoc, daj si vyšetrit glukozu, budeš vediet na com si.A na obličky si daj čajovú kúru z prasličky alebo zlatobyle.To by malo zabrat.
nestraste ma...moj oco ma cukrovku:( ..ja som skor myslela ze ci to nebude z ladvin....
velky smad byva pri cukrovke, ale ta opuchnuta hlava..neviem
mne nevie nikto poradit??HM?