SMäD

Príspevok v téme: SMäD
ivka2

Dnes v noci som nemohla zaspat,po dlhom prehadzovani som zaspala a zobudila som sa na to ze som sa spotila ako keby som mala teplotu...pritom niesom chora..potom som zase nemohla zaspat a zase ked som zaspala tak som sa zobudila ale tentokrat na to ze som citila strasny smad...som vypila mozno pol litra mineralky...a citila som sa akoby ,,opuchnuta,,...hlavne tvar...z coho to moze byt???stalo sa mi to uz castejsie...

masajka

ja musim mat stale mineralku pri posteli, kazdu noc sa zobudim, a kym sa nenapijem, nezaspim. a tak isto sa rano zobudim ako spotena mys :-)

Jolbab

Tak to je velmi malo. Pitny rezim je velmi dolezity,ja som sa ho ucila dodrziavat dva roky.Prave dostatok tekutin cisti oblicky. Krvny tlak dviha aj sil, skus par dni jest viac slaneho a pit minimalne 2 litre tekutin. Nie bublinkovych mineralok, ja pijem cistu vodu.A skus pit plzenske pivo. To ladviny precisti...Tvar moze byt opuchnuta aj od spania na bruchu...To su moje recepty, ktore mam odskusane sama na sebe.Tak sa potom ozvi, ako na tom si.

alickaj

Stáva sa mi to často, jeden den ma zaregistruje, druhý nie.Asi bude chyba niekde v našom počítači,len neviem kde a aká.