Dnes v noci som nemohla zaspat,po dlhom prehadzovani som zaspala a zobudila som sa na to ze som sa spotila ako keby som mala teplotu...pritom niesom chora..potom som zase nemohla zaspat a zase ked som zaspala tak som sa zobudila ale tentokrat na to ze som citila strasny smad...som vypila mozno pol litra mineralky...a citila som sa akoby ,,opuchnuta,,...hlavne tvar...z coho to moze byt???stalo sa mi to uz castejsie...
SMäD
Volakedy tu bola téma nízky tlak.Skús ju pohladat, možno sa dozvieš čo robit.Aj mne práve rozvoniava kávička.Už sa teším./ Ide mi na nervy, že som zaregistrovaná a dnes ma to nechce prihlásit, tak sa zdržujem vypisovaním.Neviete náhodou kde može byt chyba?/
pijem , prave som ju dopila ale hlava sa toci..aspon nemusim minat drahe peniaze na kolotoc:)a este to ze nemozem pit kavu hocikedy lebo ma na mna prehanacie ucinky:)
No to máš naozaj dost nízky.Jediné čo poznám na zvýšenie tlaku je káva.Piješ?Myslím kávu.
no zatial zijem:), len stale som unavena, toci sa mi hlava, tak si potom zdriemnem a v noci nespim...
ty si ako kuriatko :) zijes vobec s takym tepom a tlakom?
:)alickaj , celkom si ma rozosmiala..a este som zabudla dodat ze mam stale nizky tlak...60/90 a pulz 55 ...
Pred menzesom máš skor nafuknute brucho ako hlavu.Tie čaje na obličky Ti neuškodia,tak si uvar aspon 2 -3 dni za sebou večer šálku čaju.
mozne je vsetko, mne predtym puchnu prsty a nohy
To sa tej doktorke ani nečudujem, pri takom cukre.A užíva lieky alebo si pichá inzulín? Vidíte, ja mám opačný problém.Cukor mám vždy na spodnej hranici, tak musím stále niečo so sebou nosit na zahryznutie, alebo aspon cukríky, lebo hocikedy cítim ako idem asi do hypo a to je nepríjemné.Alebo mi to proste rýchlo spáli a začne ma triast, alebo sa mi zhorší zrak.A to už viem že musím niečo rýchlo zdobnut.
a nemozu tieto priznaky sposobovat to ze sa mi blizi menzes??:((