Výber partnera: Láska vs. Peniaze

Príspevok v téme: Výber partnera: Láska vs. Peniaze
88

Zdravím Vás. Už istý čas sa rozhodujem medzi dvoma mužmi. S oboma mužmi som prežila veľa, s každým niečo iné, pochopiteľne. Jedného z nich skutočne milujem, háčik je v tom, že je ženatý, čo dlho nebude už trvať, ale má dve malé deti, kt. miluje, kt. chce dať všetko a rozkrájal by sa kvôli nim. Ak by som si zvolila život s ním, neviem si predstaviť, čo všetko by nás ešte dlho nenechalo vkľude existovať (jeho rodina, manželka...). Jeho deti mám veľmi rada, ale mám z toho obavy.
Na druhej strane tu je muž, ktorý miluje mňa a ja ho mám len úprimne rada. Je zo zahraničia, kde má veľmi dobrú pracovnú pozíciu... Ak sa rozhodnem byť s ním, tak mám zaručenú dobrú budúcnosť, je o mňa postarané, budem mať zázemie, ktoré som ako malé dievča nemala. Ale nemilujem ho. Necítim k nemu tú pravú lásku, akú cítim k tomu druhému.
Oboch poznám už dosť rokov.
Vždy som si ako malé dievča hovorila, že si raz nájdem muža, ktorý ma bude milovať a nikdy pri ňom nepocítim núdzu. Budem mať s ním deti a to bude môj život... teraz to už vidím inak. Ako by ste uvažovali vy?

&&&&

Ďalšia primitívka, čo rozvracia manželstvá a otŕča za peniaze. Fuj, nech ťa vlak prejde a bude tu o jednu šlapku nakazenú menej!

zazula25

fuuuuha...budem zla... Ty si myslis, ze sa ten zenaty naozaj rozvedie? To si naozaj myslis, ze si nieco viac ako len "hracka" pre pobavenie? Keby sa aj rozvideol - si si ista, ze by Ti neurobil to iste ako prvej manzelke...teraz si predstav tu situaciu, ze zostanes s detmi sama - teda v tom pripade, ze sa rozhodne mat s tebou deti - pretoze on uz deti ma a nemusi chciet dalsie... Ten druhy muz uz vypada ako lepsia "investicia"...a nejde tu len o peniaze - on je volny, citis k nemu nieco pekne a podla mna by si toho mohla citit aj viac, keby si sa zbytocne nezahadzovala so zenacom - prebud sa, snad mas nejaky pud sebazachovy, zenaty chlap, ktory je schopny podbiest matku svojich deti, je absolutne nevhodny...a navyse pekny sviniar...

AdamKrt

88:

takze si to zhrnme. Prvy muz podvadza manzelku, Ty o tom vies, takze vedome ublizujes druhej zene. Naviac toho prveho podvadzas, ci chces podvies s druhym a opacne. Toho druheho podvadzas s prvym.

Jedina rada, ktora ma napada je ist si dat vypumpovat zaludok...

kafe

1 - žiaden kľud, o deti sa bude musieť starať ešte dllllho a aj keby sa rozviedol, exmanželka bude vždy matkou jeho detí, takže s ňou bude v kontakte tiež. Počítaj s tým, že veľa svojho času bude venovať deťom.
2 - peniaze nedokážu nahradiť ten pocit prázdnoty vo vnútri. Ono keď je všetko v poriadku, život so zabezpečeným mužom nemusí byť zlý. Ale keď prídu problémy a krízy.. tie sa dajú prekonať asi len láskou (neviem isto, ale možno to tak je). Ale ak ti je jasné, že do vzťahu ideš kvôli peniazom a TO JE TO, čo si chceš v živote vychutnávať, choď do toho.
Ako by som uvažovala ja? Ani jeden vzťah neni pre mňa. Ale ty vieš najlepšie KTO SI a ČO CHCEŠ.. ujasni si to, daj si pauzu od obidvoch a počúvaj svoje vnútro, rozhoduj sa srdcom. Kľudne, pomaly.. ono, aj tie najväčšie chyby čo v živote spravíme pri rozhodovaní, prinesú so sebou aj nejaké pozitíva. Takže neboj sa robiť aj chybné rozhodnutia.. patrí to k životu. Drž sa dievča.

rena23

Ad 2.: Ak mas niekoho uprimne rada, je to dobry predpoklad pre vztah. Zamilovanost a vasen po case pominu, ale to "mat uprimne rad" sa nemusi dostavit.
Ad 1.: Ist do vztahu s pocitom viny alebo s tym, ze zoberies detom otca, moze zvladnut len clovek bez svedomia. Vela muzov pouziva argument, ze su v manzelstve nestastni, ako navnadu na zbalenie "bokovky".

Kubes

"Ak sa rozhodnem byť s ním, tak mám zaručenú dobrú budúcnosť, je o mňa postarané." staraj sa o seba sama a nemusíš si brať chlapa pre peniaze, zlatokopky nemá nikto rád

SalinaTyrus

ani ani
ani prvy :pre svoje svedomie
ani druhy: uprimnost by mi chybala
v mene falosnej uprimnosti sme schopni ukazovat svetu doslova "vykaly"
prepac ale je to moj nazor