Výber partnera: Láska vs. Peniaze

Príspevok v téme: Výber partnera: Láska vs. Peniaze
88

Zdravím Vás. Už istý čas sa rozhodujem medzi dvoma mužmi. S oboma mužmi som prežila veľa, s každým niečo iné, pochopiteľne. Jedného z nich skutočne milujem, háčik je v tom, že je ženatý, čo dlho nebude už trvať, ale má dve malé deti, kt. miluje, kt. chce dať všetko a rozkrájal by sa kvôli nim. Ak by som si zvolila život s ním, neviem si predstaviť, čo všetko by nás ešte dlho nenechalo vkľude existovať (jeho rodina, manželka...). Jeho deti mám veľmi rada, ale mám z toho obavy.
Na druhej strane tu je muž, ktorý miluje mňa a ja ho mám len úprimne rada. Je zo zahraničia, kde má veľmi dobrú pracovnú pozíciu... Ak sa rozhodnem byť s ním, tak mám zaručenú dobrú budúcnosť, je o mňa postarané, budem mať zázemie, ktoré som ako malé dievča nemala. Ale nemilujem ho. Necítim k nemu tú pravú lásku, akú cítim k tomu druhému.
Oboch poznám už dosť rokov.
Vždy som si ako malé dievča hovorila, že si raz nájdem muža, ktorý ma bude milovať a nikdy pri ňom nepocítim núdzu. Budem mať s ním deti a to bude môj život... teraz to už vidím inak. Ako by ste uvažovali vy?

anonymka150

prvy : ked sa nahodou rozvedie alebo mA problemy s manzelkou tak to je v pohode . a ten druhy ked uz poznas ho vela rokov tak nestane sa to ze sa zamilujes raz, vies rodina ktora ma peniaze tam neni stastie a velakrat je to tak ze tam kde nie su peniaze tam su stastny

lioness_01

ani jedného, ani druhého...

prvého nechaj tak - je ženatý, od ženatého ruky preč...

a druhý - aj keby si si ho vzala, je naivné si myslieť, že pri ňom ostaneš celý život... príde niekto, do koho sa zamiluješ a odídeš od neho tak či tak...

takže najlepšie riešenie - vykašlať sa na oboch