Chcem pribať

jojkaaaa

ja som zase schudla,doprdele uz som mala sama zo seba taky dobry pocit a v podstate ho stale mam,ale bojim sa, ze mi o chvilu odyde i menzes a pridu zdravotne problemy:(..neviete nieco poradit?

simka111

to pochutkove drozdie myslis pekarenske?..tu kocku drozdia co sa da kupit bezne v obchode?..ja som to chvilu papala,ale z toho som mala teda riadne plyny ti musim povedat:D..a ten cierny zazrak kde zozeniem?..a shvalne,ty kolko merias/vazis? a kolko mas rokov..ja 168/44:(..mam 19rokov..BMI okolo 15..cize vysoka podvaha:(((..

lanAA

heh ze parky :DD no to si vypisala pekne nezdrave jedla , to akoze ked chcem pribrat tak mam jest aj nezdrave jedla no pekne ved mozem sak co priberiem len tuk ale sak priberiem a budem vyzerat otrasne no diky moc.

takze treba jest zdrave veci , vela jest! + zacat aj cvicit a nie neboj ziadne svaly nebudes mat ako chlap a uvidis priberies a priberies aj ked budes jest zdravo! len treba jest vela a casto !

simka111

Ja som tiez chuda ale myslim ze sa da pribrat aj od zdraveho.. napr.zemiaky,cestoviny,omačky vo vačšom mnozstve ved predsa pre priberanie si neznicim zaludok vyprazanymi a mastnymi jedlami..o nejaky cas pridem nato ze ma boli zaludok a som stale chuda..
Ja mam teraz pochutkove drozdie poradila mi to predavacka vo zdravej vyzive :D :D tak uvudime co s toho bude a tiez aj cierny zazrak

silvus28

ahoj chudunka, takže ovsené vločky vo veľkom množstve, veľa chudého mäsa, vajíčka, mliečne výrobky, ale kvalitné plnotučné, tvarohy, plnotučné mlieko, kakao, párky, šunka chudá, no bolo by toho viac - aj vyprážené, mastné a sladké, ale keď Ty chceš len zdravé a od toho sa moc nepriberá...už viac neviem čo ti poradiť