Mám opačný problém ako väčšina žien...chcem,potrebujem pribrať... v júli som mala nejakú virózu a z 56 kilov som schudla na 49..všetko na me visí,síce som pribrala už na 50 kilov...čo mi odporúčate jesť,niečo zdravé,výživné,ale aby som pribrala?
Chcem pribať
simka111
tak sa asi prejdem po hlavnej,nikdy som si to nevsimla..a pocuj,na kolko ta to vyslo?
ok..dam ja som tiez z PO.. ta predajna sa nazyva zdrava vyziva a je na Hlavnej..
simka111
potom daj vediet,ze ako si na tom,ze ci si pribrala..a ta predajna zdravej vyziva sa ako vola? ty si inac z akeho mesta?..ja z PO
Tak ja mam skor tazke kosti.. :D ale moja vaha je raz taka a raz zas ina..a teraz ked chodim do skoly a som v strese som zasa schudla :( :( a cierny zazrak som brala dva mesiace a pomohol len trocha ale zas poznam ludi co z neho poriadne pribrali.. :D a stoji okolo 13 eur ale ma 680 g ak kupis ten v tube... a pochutkove drozdie som este len zacala jest tak uvudime..ale ak mi nepomoze drozdie tak potom uz asi nic :D :D
a chcela by som aspon 4 kg pribrat
simka111
a este otazka,kolko by si chcela vazit,aby si bola spokojna?:)ja to chcem dotiahnut na 52:)
simka111
a kolko to zhruba stoji? a myslis,ze ti to pomaha?a ten cierny zazrak tiez uzivas?..ja som teraz asi od maja na pangamine a ziadna vyhra,schudla som este 2kg,papap riadne,cize to nechapem.
a k tvojej vahe,myslim,ze ju mas dobru,musis byt kočka:)
jojkaaaa:
Ja nemyslim to obycajne drozdie v kocek,lebo to sposobuje vnutorne plesne ale myslim pochutkove drzodie ktore sa da kupit vo zdravej vyzive,ma dobru chut teda aspon mne chuti. ja si ho davam na chlieb alebo si nim poprasim hicijake jedlo :D a ten čierny zazrak sa da tiez kupit vo zdravej vyzive :D
Ja mam skoro 17 rokov,50 kg a vysku 166 cm..
nieco ozaj ucinne,co mi nerozhadze zdravie??:(
Mám 169 cm...
chudunka...a mohla by si nam prezradit aj vysku??