Mám opačný problém ako väčšina žien...chcem,potrebujem pribrať... v júli som mala nejakú virózu a z 56 kilov som schudla na 49..všetko na me visí,síce som pribrala už na 50 kilov...čo mi odporúčate jesť,niečo zdravé,výživné,ale aby som pribrala?
Chcem pribať
neboj, gainer som nemal na mysli
skuste jest castejsie, kazde 2-3 hodiny
ak nedokazete zjest vela, skuste postupne trosku zvysovat porcie, ja som kedysi dokazal zjest naozaj vela, teraz mi je uz zle z trosku vacsej porcie, cize ide o zvyk, nic viac
vecer pred spanim si sprav tvaroh s medom a orechami, tvaroh obsahuje kazein, to je pomala bielkovina ktora sa uvolnuje celu noc, orechy maju vela tukov ktore maju 2x tolko energie ako sacharidy a mozu sa asi aj 2x tak pomaly uvolnovat, med mas hlavne glukozu ktora ti doda energiu okamzite a fruktoza sa vacsinou na 90% premeni na tuky, takze tam mas energiu pocas celeho spanku, plus latky ktore ti pomozu ziskat nejaky ten tuk, nenechaj v noci svoje telo hladovat ;)
to drozdie, raz som to videl, ale presny postup si radsej pozri, no pokial viem tak tam robili klasicke pekarenske drozdie, kde dali do misky muku a vodu a nechali to dozriet na nejakom tmavsom mieste, no neviem ako to chuti :)
Ano, som spokojna s vahou aj vyskou. kilo dva dole by ma potesilo, ale ani kilo dva hore ma neznici :))) a papam na co mam chut a podla nalady. Jasne, ze sa snazim zdravo, ale ked to nevyjde, tak nevadi... obcas cokolada robi zazraky v psychike:)))
TrainingBoy
no daj neaku radu,ale prosim ta,len ziadne gainere
a ako sa da vyrobit vlastne drozdie?to by ma ozaj zaujimalo:)
ajataka...máš super váhu, moja profesorka je o 10 cm vyššia a má takú váhu ako ty, je chudá, zišlo by sa jej trochu pribrať, tak ty musíš vyzerať super, ak sa cítiš dobre, tak nechudni ani nepriberaj, je to na tebe
Mam 32 rokov a moja vyska je 170 cm a vaha 58 kil. A vacsina ludi ma povazuje za vyrazne stihlu, teda kilo dva hore by mi vraj nezaskodilo. Ale ja sa citim super a zdravo :)
ajataka ale nie kazdy dokaze jest vacsie porcie
simka111 vnutorne plesne? a to odkial mas? inac dat tolko za drozdie, no co k tomu dodat, preco si radsej nespravite vlastne drozdie? nie je to ziadna veda a mozes mat aspon istotu ze to je "bio"
a pribrat sa da rozne, mozem dat par odporucani
simka111
cena je fajn,uz len ci to pomoze:)..ale topiaci sa aj slamky chyta,ved to pozname:))
ajataka
a ty mas aku vysku/vahu?
a vies,niekedy je priberanie problem
jednoducho v tom nevidim problem. Jedz vacsie porcie. Napr. na ranajky nie jeden jogurt ale dva. Na obed nie tanier polievky ale dva. A viac mucnych jedal, domacich slovenskych, halusticiek a pirohov a na veceru si daj krupicku s cokoladkou a budes pekna. U mna to tak funguje. Ak jem mensie porcie chudnem, ak vacsie, priberam.
To drozdie stalo asi 2,40 alebo tak nejak.. je to celkom dobra cena :D