ide o to ze mam velmi malo znamych..alebo teda ludi co mozem nazvat kamaratmi..a z toho dovodu sa bojim si napr zalozit fb (aj ked ma iny nan nahovaraju a aj by som chcela), alebo zverejnovat priatelov, aby si o mne nemysleli ze som az taka bez znamosti..tento rok som isla na ss, tu hned uz kazdy chcel fb sem, fb tam, ja mam akurat pokec a icq, aby aspon nieco som mala a nechcem aby kazdy videl ze som zase daka taka chudinka..neviem ako sa zoznamit s ludmi mimo skoly, zo zs z triedy, velku vacsinu mat v priateloch nepotrebujem, lebo mojimi prioatelmi nikdy neboli, len par ludi v triede a potom dalsich par co mam este aj teraz mimo skoly ..chystam sa zacat chodit na tanecnu, teda vlastne na dve, dalej viacej chodit do mesta a na zabavu, doteraz som nemohla lebo som nemala vek a tak dufam ze sa to zlepsi a budem mat viacej priatelov, aby som sa zase seba nemohla hanbit..viem ze je to hlupost ale neda mi to..:(
mam malo znamych =(
Vlastník servera www.butlava-vrba.weebly.com nakonfiguroval svoju stránku nesprávne. Kvôli ochrane vašich údajov pred odcudzením Firefox blokuje pripojenie k tejto webovej stránke.
❱❱ NEMÁM KAMARÁTOV A IBA MÁLO ZNÁMYCH ❱❱ S KÝM SA MOŽEM POROZPRÁVAŤ, POKECAŤ ❱❱ MÁTE SVOJU BÚTLAVÚ VŔBU?
❱❱ www.butlava-vrba.weebly.com
❱❱ Pomáham uvoľňovať nahromadený stres tým, že hovorím s ľuďmi, ktorí cítia nedostatok ľudskej konverzácie vo svojom živote, alebo nemajú s kým hovoriť o svojich problémoch a tažkých životných situáciach. Som ochotný počúvať Váš citový výlev.
❱❱ Špecializujem sa na klientov, ktorý sa potrebujú IBA vyrozprávať a tým odstrániť stres a vnútorný nepokoj, ktorý pocitujú.
❱❱ Rozhovor cez skype / telefón, je to isté ako keby ste hovorili so svojím priateľom
a z tych 300 co tam mam ja, som si pridala sama maximalne 50. to skor ostatni su taki ze si pridaju koho len mozu aby ich mali viac. hrozne fakt. ale je pravda ze moji kamosi maju aj viac. niektori iba menej
neuverite ale hned jak som uvidela tento nazov temy NEMAM VELA ZNAMYCH, som vedela ze pojde o Facebook. velmi trapne. a inac poviem jednu vec, kazdy si tam kazdeho pridava, a aj taki ludia co nie ze nie su kamarati, ale ani znami nie su, aj mna si barsjaki cudzi ludia pridavaju. ked tam xces mat vela priatelov, tak bud tiez taka trapna a zacni si pridavat kazdeho. neni to jedno ci tam budes mat 38 alebo 412 ? normalny clovek nikdy nepovie, ze mas trapny profil kvoli tomu ze ho nemas plny vseliakymi ludmi.
ano aj to je moznost, vytvorit si fiktivne ucty:)) ale je to smiesne, ja mam asi 20 priatelov na fb a uplne mi to staci, mam tam ludi s ktorymi sa normalne bezne bavim. ale chapem ze decka sa predbiehaju, kto ma viac kamosov :))
Teraz ma napadlo, ak máš naozaj málo kamarátov, tak si nejakých vymysli a tých si tam popridávaj :-), ak bez toho hrozí, že tvoj spoločenský status utrpí ujmu.
alebo popridavaj nas vsetkych co tu diskutujeme a budes mat tolkyyych "priatelov" ze az:D
p.s.len srandujem :) neverim,ze niekto by len tak odkryl svoju identitu :D
k poslednemu prispevku od ja2 .... obdivujem ludi, ktori maju napr. zverejnene fotky ostatnym - aj nekamaratom, vacsinou su to nezadane kocky, ktore maju podla mna uz vek na to, aby mali rozum, avsak neuvedomuju si, ako riskuju... chcem dodat len tolko, ze tu v Australii, kde zijem, sa nedavno vrazdilo prostrednictvom fb, obet sa zoznamila so svojim vrahom na fb, takze budte opatrne/i
Prosim Ta, s tym sa vobec netrap, ak fb potrebujes, tak si tam zaloz konto, ak nie, tak len kvoli niekomu, s kym si aj tak nebudes moc pisat, sa Ti to neoplati.. Apropo, ja mam sice cez 200 znamych na fb, podotykam, ze vsetkych poznam osobne moc dobre a asi s 70% sa stretavam viac ako 3x do mesiaca, so zvyskom, teda 30% asi tak raz do mesiaca, pripadne raz za dva mesiace. Asi sa Ti to cislo bude zdat podla Teba "velke", ale mam tam par ex-spoluziakov zo ZS - ale tiez nie vsetkych, nepotrebujem kazdemu ukazovat svoje sukromie, dalej par ex-spoluziakov zo SS, ale takisto nie vsetkych - nemam potrebu a vela ludi som spoznala na VS a v praci popri skole, takze vacsinou som so vsetkymi stale v kontakte, aj ked sme uz po skole, ale stale si je co povedat.. A takisto som zacinala pri malych cislach, postupne, ako siel zivot a kazdy si zakladal fb, sa to tam kumulovalo. A vobec som na zaciatku neriesila, kolko am budem mat znamych.. Nepridavam si absolutne takych, co nepoznam, pritom kazdu chvilu mi chodi nejaka ziadost - ale nechapem tych ludi, ked sa nepozname, na co si ich asi tak mam pridavat?? Nepridavam nic a basta. Ani takych, co poznam len z videnia a nemam s nimi o com pokecat... treba si chranit sukromie, obdivujem ludi, ktori maju napr. zverejnene fotky ostatnym - aj nekamaratom, vacsinou su to nezadane kocky, ktore maju podla mna uz vek na to, aby mali rozum, avsak neuvedomuju si, ako riskuju...
Takze, nemas sa za co hanbit a urcite si nepridavaj, koho nepoznas, je to velmi-velmi nebezpecne! A aj ten fb je len taky doplnok pre ulahcenie komunikacie - usetrime na tel, sms, nemusim cakat, kym si precita mail, ak je hned online.. Podstatne je, ze mas par kvalitnych priatelov okolo seba, ktorych potrebujes k zivotu!