ide o to ze mam velmi malo znamych..alebo teda ludi co mozem nazvat kamaratmi..a z toho dovodu sa bojim si napr zalozit fb (aj ked ma iny nan nahovaraju a aj by som chcela), alebo zverejnovat priatelov, aby si o mne nemysleli ze som az taka bez znamosti..tento rok som isla na ss, tu hned uz kazdy chcel fb sem, fb tam, ja mam akurat pokec a icq, aby aspon nieco som mala a nechcem aby kazdy videl ze som zase daka taka chudinka..neviem ako sa zoznamit s ludmi mimo skoly, zo zs z triedy, velku vacsinu mat v priateloch nepotrebujem, lebo mojimi prioatelmi nikdy neboli, len par ludi v triede a potom dalsich par co mam este aj teraz mimo skoly ..chystam sa zacat chodit na tanecnu, teda vlastne na dve, dalej viacej chodit do mesta a na zabavu, doteraz som nemohla lebo som nemala vek a tak dufam ze sa to zlepsi a budem mat viacej priatelov, aby som sa zase seba nemohla hanbit..viem ze je to hlupost ale neda mi to..:(
mam malo znamych =(
Kamoška mala na fejsbuku okolo 300 priatelov .. už jej to liezlo krkom a premazala tých, ktorý skutoční priatelia neboli, a nakoniec sa dopracovala na niečo okolo 70 .. to som čumel ... ale je to fakt, načo je ti toľko imaginárnych priatelov, ktorých ani nemôžeš nazvať priatelmi.
k 100 az 200 ,,priatelom" na fb ludia pridu jednoducho tak ze si popridavaju ludi z roznych hier, resp. ludi ktorych mozno ani nepoznaju. Vobec nevidim problem v tom ze by si mala medzi priatelmi len par ludi. Ak by to niekoho zaujimalo, vysvetlis to tak, ze si chranis sukromie a nechces zdielat udaje s neznamymi alebo malo doverihodnymi ludmi.
je mi to proste trapne, aby iny videli, ze nemam skoro nikoho, ked vidim ze iny maju po 100,200 a viac ludi pridanych, stale neviem kde na nich chodia..priznam sa ale ze ked som nastupila do 5roc na zs, tak mi bolo fuk ci si tam najdem niekoho a kaslala som na nich, tak sa zo mna stal taky ciastocny outsider, teraz na ss to vyzera byt fajn, rada sa s hocikym zoznamim a porozpravam..ale neviem ako to vyriesit, ci sa to zmeni..:(