Dobry den...chcel by som sa poradit zhruba pred 2 dnami sa mi spravila taka velka vyrazka nie na penise ale jak mam gule proste je velka zhruba ako jebak mozno trosku vacsia a je naplnena hnisom...je mi 15 este som nemal pohlavny styk..nesmrdi ani neboli iba ked na nu pritlacim alebo si ju snazim vytlacit tak boli ako svina...prosim vas pomozte mi co s tym :/ je asi tak 4 cm pod korenom penisa..netusim co s tym
vyrazka na pohlavnom organe
NO ak mate problem s penisom tak si castejsie vyhonite a spon 2-3 krat denne zabera to ,,,ked sa sprawite posuchajte si gec po hlavke penisu a to lieci ...
velmi pekne ti dakujem adam :) fakt mi odlahlo uz druhe pomazanie alpou sposobilo ze sa mi tma spravila mala diera cez ktoru som vsetko vklude vytlacil :) dakujem
Ano, pochopil si to dobre. Bud to prepichnes a potom dezinfikujes, ked vytlacis hnis. Lenze i tak vsetko hnis nevytlacis. Isteze to pomaha, alebo zlepsi, ked mas ranu a dezinfikujes ju.
Ale ako som hovoril, da sa to riesit i inak. Nic neprepichovat. Potierat casto alpou. Ono to usche, vyschne, vstrebe sa. Urobi sa mala chrasticka a ta potom odpadne. Hotovo, smitec.
Inak pomaha aj toto:
wanda.atlas.sk
Rovnaky efekt bude mat i ta zubna pasta. Ta ked zaschne, tak urobi na tom taky obal. Vysusuje to a dezinfikuje. Vacsinou obsahuju fluor.
Pozri - alpa vysusuje...
Citujem:
- na dezinfekciu drobných oderov a rán
Alebo reakcia nejakej uzivatelky. Sice je to stare a zname jak Brno, ale niekto to mozno nepozna....
aknene.sweb.cz
Právě jsem objevila výbornou věc, která akné krásně likviduje. A ten zázrak, věřte mi nebo ne je Alpa francovka, sice to ukrutně pálí ale je to bomba,
-------------
Potieraj si iba ten pupak. Ono to zacne postupne vysusovat. Davaj si to tam, ako casto sa Ti da. Ved uvidis.
pockaj ak som spravne pochopil mohlo by mi stacit si to natierat alpou ??
Sterilizacia predmetov ako su ihly, noze atd - namocit do liehoveho roztoku, zapalit.
Alebo prevarit niekolko minut vo vriacej vode. Neuskodi este do vody dat aj par lyzic soli.
Mozno este nakoniec pre klud duse vystriekat septonexom, alebo jodom, ci 60 a viac percentnym alkoholom /Alpa/.
Adam mam doma alpu takze budem si to najprv natierat tou alpou radis hej ?? a ako casto ?? ked mi nepomoze ta alpa tak pojdem na tu ihlu..
Bude Ti stacit aj obycajna nova ihla, ked ju vydezinfikujes dobre. Na dezinfekciu rany bude dobry jak jod, tak napr. Septonex. Alebo i keby si mal doma 100 percentny olejicek z australskeho cajovnika /Tea Tree/. Ak sa obavas bolesti, tak Septonex Plus, ktory ma okrem dezinfekcie aj znecitlivenie rany
Zdravotnicke ihly, ak ich nepreda lekaren, tak mavaju rozne predajne zdravotnickych pomocok. Napr. predajne Sanitas.
------------------
Ale inak na rozne vriedky mam osvedcene, ze sa nemusi ani prepichovat. Staci casto potierat Alpou a ono to vysusi a urobi sa chrasticka, ktora sa neskor odlupne...
sorry,ze som pouzil tvoj nick :)