Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vyrazka na pohlavnom organe

Príspevok v téme: vyrazka na pohlavnom organe
dwei

Dobry den...chcel by som sa poradit zhruba pred 2 dnami sa mi spravila taka velka vyrazka nie na penise ale jak mam gule proste je velka zhruba ako jebak mozno trosku vacsia a je naplnena hnisom...je mi 15 este som nemal pohlavny styk..nesmrdi ani neboli iba ked na nu pritlacim alebo si ju snazim vytlacit tak boli ako svina...prosim vas pomozte mi co s tym :/ je asi tak 4 cm pod korenom penisa..netusim co s tym

dwei

V ziadnom pripade si to nenatieraj na penis ani okolo neho...iod kupis normalne v lekarni,mozno ho ma mama doma v lekarnicke ani o tom nevies...je dost lacny. A co sa tyka ihly. Potrebujes chirurgicku ihlu (taka,ktora je zabalena,odobera sa nou napriklad krv)tiez ju kupis v lekarni ak ju doma nemas. V ziadnom pripade si ju neprepychuj nicim nesterilnym a nic si na neho nenatieraj,na konci ked skoncis,tak si ho natri tym iodom. To ti ranu vydenzifikuje

dwei

Prosim ta este na toto mi odpis..mam taku vodicku na tieto vyrazky aj na tvary natieram si to tym ci mi to nepomoze...a kde by som mohol zohnat tu ihlu a ten iod ?? dakujem

hulagen

Ahoj,nemusis sa nicoho bat. Maval som to aj ja....uz na stastie nemam.Je to obycajna vyrazka,ale pozor,nevytlacaj si ju tak ako keby si si vytlacal vyrazky na tvari.Moze sa ti zapalit. Dalsia vec,tu vyrazku urcite nenechaj tak,pretoze sa ti ich moze objavit viac...Tu je rada:
Zozen si chirurgicku ihlu-tenku, iod na ocistenie od rany a nejaky tampon. Ihlou len napichni vyrazku,potom si tamponom,alebo cistymi rukami vytlac vyrazku,uplne ju vycisti,nezabudni pouzit iod. A hop....uz je vsetko v poriadku...neboj,nieje to nic tazke,este si to uzijes :) Pre mna bolo celkom potesenie ako som videl ten biely hnis,co mi vyteka a potom som mal krasne ciste gulky. :)