sklamanie v skole..

Príspevok v téme: sklamanie v skole..
neivem0

tak dnes som nastupila do prveho rocnika na strednu, je to velka skola, tesila som sa, ale je nas v triede hrozne malo..nevyzera to tam ako nas trednu skolu, triedu mame mensiu ako na zakladke plus je nas este menej, na zs nas bolo 28 .. ja neviem akosi ma presla chut a zda sa ze aj triednu mame dost zakyslu bez zmyslu pre humor..proste neviem, teraz citim take sklamanie, ze to mohlo byt lepsie a navyse sa tam este ani s nikym nepoznam. .. kamaratky mam akurta z vedlajsich tried, ale tu som sama a je nas malo, som v poslednej triede..:( .. kolko bolo vas alebo je v triede? nas 24..:( ..

vermur

nas bolo 31, ale napriklad my sme boli posledna trieda, ktora mala tak vela ziakov. tiez som bola v triede sama. este k tomu som samozrejme sedela v prvej lavici a vies co bolo este horsie? kedze nas bolo 31 tak prave na mna vyslo, ze som sedela cely rok sama v prvej lavici. vtedy som sa vela naplakala a totalne som nemala chut na ten hlupy gympel chodit. rozmyslala som aj o prestupe, co teraz lutujem, ze som neprestupila. casom sa to zlepsilo, nasla som si v triede partiu a bolo uz lepsie.

Zuza_Petrankova

este nezufaj...mozno sa to zmeni a bude ti tam dobre...niekedy je lepsie, ked je menej ziakov v triede...snaz sa si najst kamaratky a uvidis, ze to bude hned lepsie..

petronnneta

ja som tak bola ako jediné dievča na jednej brigáde v zahraničí. Bola som chránený a rozmaznávaný exemplár. :-))
Takže buď rada!
Samozrejme, udržiavaj kontakty aj s dievčatami zo základnej školy, potrebuješ aj kamarátky, dievčatá, nielen chalanov.

swistica

Tajedina - telocvik budes mat pravdepodobne s dievcatami z vedlajsej triedy, alebo mozno s druhackami. Udziavaj kamaratstva s babami zo zs alebo sa prihlas na nejaky kruzok a najdes si kamosky tam. To zvladnes.

Tajedina

Dneska som nastúpila do prvého ročníka na strednej škole a som jediné dievča v triede! :-000
Ja vôbec neviem,že ako budem mávať telocvik a proste všetko je mi to nepríjemné... Niekto v podobnej situácii bol,keď nastúpil na strednú? ... Nejak si to už budem musieť zvyknúť.

mačeta

nas je v triede 33 a je to otrava. a este k tomu jeden vacsi podivin ako druhy..stredna je vzdy jedno velke sklamanie, neviem co si cakala akoze...

liko

Preboha,co riesis??? Ja som chodil na zakladnu kde nas bolo 28, z toho bolo v triede 21 bab. Potom som isiel na strednu,kde boli na celej skole 3 baby. V prvom rocniku nas bolo v triede tiez 24...postupne sa to skracovalo,az sme skoncili 15.Tak co riesis? 24 je ajajaj.Najdes si kopu kamaratok. Okrem toho,priatelia sa aj tak menia. Ked pojdes na vysoku,zasa to bude ine...budes tam mat inu partiu...potom ked nastupis do zamestnania tak znovu. Ak mas dobrych priatelov,tak ta hlavna kostra ti ostane,tak ako u mna..s kamaratmi sme uz od materskej skolky,co je uz viac ako 20 rokov....toto naozaj neries. Hlavne sa skus prisposobit co najskor novej skole. Lebo dopadnes ako ja, s 5 na polroka (ale zasa pozor,vystudoval som vysoku skolu :)a slusne zarabam :))...ale to,ze kolko je v triede studentov,to vazne neries...uplne zbytocne sa trapis