tak dnes som nastupila do prveho rocnika na strednu, je to velka skola, tesila som sa, ale je nas v triede hrozne malo..nevyzera to tam ako nas trednu skolu, triedu mame mensiu ako na zakladke plus je nas este menej, na zs nas bolo 28 .. ja neviem akosi ma presla chut a zda sa ze aj triednu mame dost zakyslu bez zmyslu pre humor..proste neviem, teraz citim take sklamanie, ze to mohlo byt lepsie a navyse sa tam este ani s nikym nepoznam. .. kamaratky mam akurta z vedlajsich tried, ale tu som sama a je nas malo, som v poslednej triede..:( .. kolko bolo vas alebo je v triede? nas 24..:( ..
sklamanie v skole..
Zvykaj si to je proste stredna skola... My sme neboli dobry kolektiv skoro sa me baby.. A vrcholom bolo ked sme si zorganizovali stuzkovu,vsetko poobjednavane, zajednané,saty kúpene a mesiac pred, sa vsetko zrusilo , lebo niektore zacali vyvadzat ze oni nejdú a pod... Stredna je fajn, pokial nie ste taky pridrbany kolektiv ako sme boli my. A bud rada ze v triede nikoho nepoznas.je to 100 krat lepsie......
to je tak akurat
A to prečo ti to vadi? Neverim, že si z 28 ľudi nevyberieš 2-3 kamošky. Nas bolo na strednej 10 z toho 6 bab a všetky, slovom všetky sme si super sadli. Nebola taka, čo by bola zla, alebo že by sme sa ohovarali alebo podobne veci..
A na zakladke nas bolo tiež 11 :-))) Myslimsi že je to ovela lepšie.
Tak nas bolo podstatne viac, 38 na gymku. Na ZS si uz nepamatam :) Ale neboj sa, kolektiv sa utuzi, prvy den boli len otukavacky, nepamatala som si ani jedno meno spoluziaciek, ktore sa mi predstavili :) A osobne si myslim, ze cim mensi kolektiv, tym je to lepsie.
na zakladke nas byvalo 17, z toho chodilo do skoly max. 13 a my sme boli 5 dievcat z coho som casto byvala jedine dievca v skole:)
to sa este vykrystalizuje si tam prvy den nemozes vediet ci nebduete super kolektiv casom;)
maria na nebesiach nas bolo na zakladke asi 24 ...postupne 22 a teraz na strednej z 22 kleslo na 20 a ty si myslis ze vas je malo? myslim ze idealny pocet
aj nás bolo tak, ale boli sme matematická trieda na gympli, ale aj na to nás bolo veľmi málo. a skôr je to podľa mňa výhoda.