Vas nazor na udalost

Príspevok v téme: Vas nazor na udalost
bbbb

Zijeme s dlhorocnym priatelom spolu tak, ze sme niekolko dni v jeho byte, niekolko dni v mojom byte. Ked sme sa nachadzali u nho, zavolala mu na mobil niekdajsia priatelka, teraz len stara kamaratka, s ktorou ale udrziava pracovny kontak. Kazdy z nich robi ale uplne v inom odbore. Zavolala, ze potrebuje poradit a ci on pride do jej bytu alebo ona k nemu do bytu. Povedal jej , ze ale on ma navstevu. A ustretovo povedal,aby prisla.Medzi nami nastala vymena nazorov. On, ze je to samozrejme, ja, ze je to cele nevhodne. Navsteva sa uskutocnila za ucasti vsetkych troch. Vadilo mi v podstate to, ze sa prisla prave jemu zdoverovat. Ako by ste to brali vy?

ginna

Seriózny by bol, keby povedal bývalej "kamarátke", vieš, čo moja?Práve som tu so svojou láskou, na ktorej mi veľmi záleží,ak nemáš problém,ktorý ohrozuje tvoj alebo niekoho iného život, hľadaj prosím pomoc niekde inde, ja nechcem ublížiť tomu, na kom mi záleží.Veď predsa nemôže byť na linke pre každú bývalú sukničku vtedy, kedy si ona zmyslí.A mala by to chápať aj ona-tá bývalá.Vyvolávali by ste a prosíkali o pomoc niekoho, s kým ste sa rozišli?Veď aj dôvod pre ich rozchod musel nejaký byť:nevera, neváženie si jeden druhého,odlišné názory, hádky....atď.Či chcete si nahovárať, že sa s partnerom rozchádzate "v dobrom" a to ako že z lásky alebo čo? To je potom na telenovelu!Načo ďalšie kontakty?V čom sa chce takýto človek stále rýpať?Keď sa s niekým rozídem, zavieram predsa knihu a nemám potrebu písať ďalšie kapitoly.Neviem podľa mňa sú reči ako-my sme stále priatelia a dobre spolu vychádzame-jedným velikánskym klamstvom.Iná situácia nastáva, keď má pár spolu dieťa,ale tam je tiež potreba určiť si hranice.Nedá sa sedieť na dvoch stoličkách.Ubližuje sa tým tomu novému partnerovi.Lebo každý dokážeme veľa vecí pochopiť,ale pozor- nie Príliš Veľa!

emmka

Pre bbbb Bud rada, ze si pocula a videla o com sa bavia, mna by trafilo, keby si k nemu zenske chodili len tak vyplakavat... Je seriozny, to je super :)

ginna

Jasnačka, že by mi to vadilo.On by mal byť taktný a férový a brať do úvahy ako sa cítiš, keď koná takto.Môj manžel má dcéru 20 r. s predchádzajúceho manželstva a nenormálne mi vadilo, keď vyvolávala ( veľmi často ) jeho bývalá žena a chcela stále čosi konzultovať ohľadom "malej".Veľmi jasne som mužovi dala najavo, že mi absolútne nevadí, keď zavolá alebo príde jeho dcéra s tým, že čosi potrebuje riešiť, ale aby nám stále zvonil telefón a zakiaľ ja držím na rukách naše uplakané dieťa on riešil veci s jeho bývalou ženou.Ustúpila by som iba v tom prípade, keby šlo ozaj o vážny problém a bolo by to zriedkavé, ale toto mi naozaj vadilo.Keďže to muž nevybavil a telefón neutíchal a ona mala potrebu budiť nás ráno o šiestej aj v sobotu a v nedeľu,vybavila som to jasne, rýchlo a bezbolestne ja.Zdvihla som telefón a povedala jej, že ak dospelá dcéra čosi potrebuje určite zvládne obrátiť sa na otca sama a nepotrebuje tlmočiť.Telefón viac nezazvonil.V tomto buď nekompromisná inak budeš trpieť ty.Ja ti strašne držím palce, stoj si za svoím a vysvetli to takto aj svojmu priateľovi.Keď ťa nepochopí, bohužiaľ , neviem ako bude s tebou v budúcnosti kompromisom riešiť vážne veci, keď budete mať deti.

sjella

podla mna sa nic nestalo.. asi si to len zle zobrala. ja na tom nevidim nic zle.. divne by sto bolo len vtedy ak by nejak moc neboli v kontakte a ona sa mu zrazu zdoverovala...

kitti

zrzzka ma pravdu. Tes sa,ze nie on siel tam,aj to mohol spravit.Ani si nemusela vediet,ze kam ide.Nema pred tebou co tajit,jemu to bolo normalne a bolo pekne od neho,ze ukazal,ze uz ma inu.Nerob sceny,kym na to nemas poriadny dovod.Musis mu ukazat,ze mu veris.

zrrzka

súhlasim s :-))
myslim, ze od tvojho priatela bolo seriozne, ze ju zavolal, ked si bola doma.. ono dobreho priatela spoznas v nudzi, a ta jeho asi potrebovala, a jej dal najavo tym, ze on priatelku ma a dokonca chcel, aby ste sa stretli. naozaj horsie by bolo, keby sa stretol s nou a ty si o tom nevedela..

:-))

podla mna je to uplne normalne...navyse ju tam zavolal ked si tam bola ty - takze ziadne postranne umysly tam neboli...
podla mna by ti bolo ovela neprijemnejsie, keby sa s nou dohodol na neskor - ked tam ty nebudes..