Zijeme s dlhorocnym priatelom spolu tak, ze sme niekolko dni v jeho byte, niekolko dni v mojom byte. Ked sme sa nachadzali u nho, zavolala mu na mobil niekdajsia priatelka, teraz len stara kamaratka, s ktorou ale udrziava pracovny kontak. Kazdy z nich robi ale uplne v inom odbore. Zavolala, ze potrebuje poradit a ci on pride do jej bytu alebo ona k nemu do bytu. Povedal jej , ze ale on ma navstevu. A ustretovo povedal,aby prisla.Medzi nami nastala vymena nazorov. On, ze je to samozrejme, ja, ze je to cele nevhodne. Navsteva sa uskutocnila za ucasti vsetkych troch. Vadilo mi v podstate to, ze sa prisla prave jemu zdoverovat. Ako by ste to brali vy?
Vas nazor na udalost
Asi by mi to poriadne vadilo
Ahoj bbbb, no, ber to aj z tej strany, že mohol k nej ísť aj potajomky, ale neurobil to... nenapísala si, či žiarliš na ňu alebo tak... napíš viac
Fuj, to nemalo uroven, je mi Ta luto
hmm jednoznacne on ma iny pohlad na vec a Vy iny...a to sa musi vysvetlit a objasnit pravidla.myslim si,ze priatel nemusel byt az taky iniciativny a ustretovy.jednoznacne mal to zariadit na neskor, snad \"nehorelo\"a nie vas zbytocne pozdrazdit.neviem, ci si neuvedomil nevhodnost situacie.nech si to zoberie z druhej stranky , Vy by ste si niekoho pozvali, ked mate vyhradeny cas pre milovaneho.pravidla musia byt a kamaratka by ale tiez mala vediet co je vhodne...dufam,ze to bolo naozaj take surne aspon!!