ahoj
mám problém aj keď som sa dostala z any, cyklus sa nedostavil
bola som aj na "vavolávačke", aj som brala lieky, všetko pomáha len jednorazova a koniec, nemáte niekto podobnú skúsenosť? raz by so chcela mať deti
neviem či 3 roky nie je až príliš veľa
neplodnosť, nemám menzes 3 roky
vyvolávačka sú len umelé hormóny, ktoré očividne sama nemáš a neviem, či chceš na vyvolávačku chodiť stále. priber ešte.
myslím že v pohode som už rok a pol
stále som čakal že to príde samo
až potom som išla na vyvolávačku
veď keď zabrala, síce len jednorázovo
tak myslím že ešte nie som odpísaná !
len sa bojím že ďalším krokom by bola hormonálna antikoncepcia
a priberania mi popravde stačilo
7kráska, fúha, bmi som jej nepočítala teraz, tak to je fakt podváha :-O
a koľko si už vyliečená? organizmu trvá, kým sa spamätá... ak teda vôbec.
skinny, máš podváhu, BMI 16,6, tak niet divu, že nemenštruuješ.
ľudia ti vravia, že výborne vyzeráš? ak ťa videli pred pár rokmi ako naozaj skinny, tak teraz musíš vyzerať lepšie. seriózne som ešte nepočula niekoho povedať - ako zle vyzeráš! takže nemusíš brať takéto komplimenty vážne.
možno by ti stačilo pribrať 2 kg a nebudeš potrebovať žiadnu vyvolávačku. ale ty zrejme trpíš stále strachom z priberania.
no, podľa mňa dosť tragické a máš sa čoho báť, navyše keď lekárovi klameš. tým nič nevyriešiš, hanba nehanba. buď to začni riešiť poriadne alebo potom nefňukaj. prepáč, ak to znie tvrdo, nemám v pláne, len aby si si potom netrieskala hlavu o múr... tri roky je naozaj veľmi dlho.
no, podľa mňa dosť tragické a máš sa čoho báť, navyše keď lekárovi klameš. tým nič nevyriešiš, hanba nehanba. buď to začni riešiť poriadne alebo potom nefňukaj. prepáč, ak to znie tvrdo, nemám v pláne, len aby si si potom netrieskala hlavu o múr... tri roky je naozaj veľmi dlho.
lekárke som povedala že to nemám len pol roka
hanbím sa ze to
s najniťšou váhou som mala BMI 15 čo nie je až také tragické
bojím sa
každý organizmus má ale svoju danú váhu, pri ktorej funguje zdravo a normálne, u každého je to individuálne. ty možno práve tú váhu nemáš alebo môže byť problém aj v tom, ako sa teraz stravuješ, či máš dostatok vitamínov atď, aby telo fungovalo. ale tri roky je podľa mňa dlhá doba, a keď si raz hormóny rozhádžeš, ťažko sa dávajú do poriadku, a možno ak si bola vo veku, kedy si sa vyvíjala, nemuselo to prebehnúť správne kvôli anorexii... čo ti na to povedal lekár?
180 cm a 54 kg
okolie mi hovorí ako zdravo vyzerám