neplodnosť, nemám menzes 3 roky

alusinka

xyxyz

Ehm... v mojom pripade bola chuda postava asi ten najmenej podstatny dovod, preco som s bulimiou vobec zacala...

xyxyz

aspon vidite co robite so svojim telom...kvoli chudej postave si raz mozno budete trieskat hlavy ze nemozte mat deti..teraz vam je to mozno jedno ale raz to olutujete

alusinka

bruna333 ano mozes... ja som vracala 7 rokov, az kym mi moja zenska doktorka povedala, ze je mala pravdepodobnost, ze budem mat deti, nakolko som mala vysoko podvyzivene vajecniky... teraz to budu 3 roky co nevraciam, stravujem sa relativne zdravo, sice som trosku pribrala, ale minuly tyzden som sa dozvedela, ze uz je to "tam dole" relativne zdrave... tak som tym par kilam navyse aj vdacna :)

Btw. menstruaciu som mala v poriadku... ale to asi hlavne kvoli HAK...

Drzim palce :)

one

ja mam 178cm, a vazim okolo 60kg..a to mi uz hovoria, aka som chuda...tiez mi chodi menzes ako sa mu zachce...raz za 4 mesiace a pod..teraz som zacala brat HAk, tak uvidime, nebojim sa priberania...cvicenim sa da vsetko upravit...
Inak podla mna je skarede, ked je taka vysoka baba vychudnuta!!! ked necvicis, tak mas aj svalstvo ochabnute, no isto neni pekny pohlad na teba ked sa vyzlecies! chuda a makka! :(

bruna333

ahojky,mam 24rokov, chcela by som pocut nazor...mala som bulimia asi 6 rokov,asi 3 roky som v poriadku...myslite ze mozem mat z toho znizenu plodnost? menstruaciu mam pravidelnu.dakujem

lilinka5

kikusinkina ty si sa zblaznila?? chapem ze menzes je neiekedy neprijemny ale uvedomujes si co vsetko stratis ked ho nebudes mat? nebudes moct mat deti a kto bude chciet zit s takou babou este ked bude vychudnuta na kost?! uvedom sa prosim ta!!

kikusinkina

Ja chcem byt anorektickou len kvoli tomu ze nechcem mat menzes. som vysoka 157cm a vazim 38kg a idem na 33kg. Myslite, ze stratim menstruaciu?

kikusinkina

Ja chcem byt anorektickou len kvoli tomu ze nechcem mat menzes. som vysoka 157cm a vazim 38kg a idem na 33kg. Myslite, ze stratim menstruaciu?