Ahojte , mám 14 a este som nikdy nemala tampon . Skúsala som si ho tam dávať ale neslo to .... Ohladom toho som strasne bojazlivá a bojím sa ze si tam nieco narusím atd. Poradte ako tomam urobit ??????? A v kolkych rokoch ste si ho prvý krat dali ??? ja by som vyskusala O.B :)
Potrebujem to najmä koli tomu ze chodím na plavecký a koli kramom som uz dosť treningov vynechala :) dakujem
Prvý tampon
a ako dlho mozem mať tampon ked som vo vode ???? 2 hodky mozem ???
jajkafr dakujem vlemi pekne:)
skusala som aj tampaxi, ale o nicom. ten aplikator som si raz zaviedla hlboko a musela som to lovit :D ale to bola moja nesikovnost... ob su super a som s nimi maximalne spokojna... a nemusis sa bat urcite si nic neposkodis ak si panna.
ano od druhej, prvy krat som dostala v tabore a to som bola rada, ze mam vlozky so sebou v horach. ale potom hned tampony.
po kazdom plavani si tampon menim, kvoli infekcii. cize ak si na dovolenke a ides sa kupat po kazdom kupani si tampon men.
pre mna su najlepsie OB, ale zacinala som na TAMPAXoch s aplikatorom, je to naozaj jednoduchsie zaviest ako normalny tampon, aj ked tie tamapxy nie su podla mna nejak extra kvalitne, takze pouzivam OBcka teraz a tampaxy ked idem niekde vonku, lebo je to predsa len hygienickejsie.
macka26 : hned po druhej menstrucii ? dobrá si .. a aj na plavaren ho pouzívas ako aj do vody ?
JA POUZIVAM OD DRUHEJ MENSTRUACIE TAMPONY.najlepsie su ob a ako bolo spominane kup si tie comfort alebo silk touch. tampon si zavadzam tak ze dvihnem jednu nohu na vanu a tampon ide sikmo do zadu. vtedy ho mas dobre, ked ho necitis
dakujem vam vsetkym
ja teda od svojich cca 14r tampony pouzivam, ale v tomto pripade si myslim, ze by boli celkom dobre OB s tym hladuckym povrchom (myslim, ze sa volaju silk touch), lahsie sa zavadzaju, lebo vacsina tamponov ma len ten vatovity povrch a ten sa neskusenemu dievcatu tazko zavadza... alebo skus ten aplikator, ale osobne si myslim, ze OB by boli sikovnejsie... no a rozhodne si na zaciatok vezmi mini... a hlavne bez stresu, nic si neposkodis, neboj ;-)
zuzic
nám v škole dávali vzorky vložiek a tampónov ... raz nám dali Tampaxi s aplikátorom a bola som s nimi spokojná na začiatok keď v tom nemáš prax určite by som zvolila tieto, ale dobré sú aj O.B. ... ale keď nemusím tampóny nepoužívam :)