Casto premyslam nad smrtou a zivotom ...obcas dostanem uzkost z toho , ze skor ci neskor stratim tych ktorych mam rad a ze sa pominiem aj ja ...a co potom ?
Strach z toho, ze zijem a ze sa to raz vsetko skonci
ja som nikdy takýto strach nemala. nebojím sa že zomriem.. viem, že to nie je definitívne. nebude to len -nič-.. to je blbosť. ved kým si sa narodil, tiež si bol tam, kam aj pôjdeš. môj názor je, že je to pri Bohu :).. takže ja sa ničoho báť nemusím :).. držím ti palce :)
Tak ja som sa nikdy nebála, že niekoho vidím posledný krát, ani mi to vôbec nenapadlo. Až prišiel jeden deň. Odchádzala som od svojej najlepšej kamarátky, s ktorou som sa poznala ešte od malička. Išla za mnou zavrieť dvere a vtedy mi povedala: Dávaj si na seba pozor! Vôbec som to vtedy nejako nezaregistrovala a všimla som si jej zelené oči a zrazu som cítila taký zvláštny pocit. A bolo to posledný krát, čo som ju videla :( :( Stále dodnes mám ten jej pohlad pred očami. Hrozne mi chýba :´(
nemrhaj momentami svojho zivota na zbytocny strach.
pritomnost je krasna ,ale vravim obcas pozriem nikomu do oci a bojim sa ci to nieje naposledy
skús sa čo najviac sústrediť na prítomnosť :)
ja som pripravena na to, ze sa druhy krat narodim ako vevericka ;)
Neda sa predstavit, co bude potom.