Casto premyslam nad smrtou a zivotom ...obcas dostanem uzkost z toho , ze skor ci neskor stratim tych ktorych mam rad a ze sa pominiem aj ja ...a co potom ?
Strach z toho, ze zijem a ze sa to raz vsetko skonci
streamer ako to bude podla teba ?
wawawa - cital som to
astralne zazitky mam ale zatial len vyvolane z lucidnych snov alebo neumyselne vyvolane. Bohuzial zatial boli dost kratke ale videl som uz sam seba lezat v posteli.
Najvacsi blok je strach, nie zo smrti pretoze to uz mam nastudovane ako to bude a ako to vyzera ale skor z neznameho.
Momentalne sa o oastralne cestovanie pokusam cez HemiSync nahravky a treningovy program Gateway Experience. :D
Inak Moody je tu v PDF www.voltaire.netkosice.sk
Strach zo smrti. Hladas, kto vlastne si, ci existuje Boh a kam pojdes po smrti. Ked dostanes otazky na tieto odpovede, psychika si prestane vytvarat taketo strachy.
astrálne cestovanie? ou! ...skôr odporúčam knihu Život po živote od Moodyho. Sú tam výpovede ludí, čo zažili klinickú smrť
astrálne cestovanie? ou! ...skôr odporúčam knihu Život po živote od Moodyho. Sú tam výpovede ludí, čo zažili klinickú smrť
podarilo sa ti astralne cestovast ?
netreba sa bat, nejake citanie co ta zbavi strachu...
to co ej po smrti sa da zazit aj tu... googluj slovo: astralne cestovanie alebo astralna projekcia
susan23432 je to smutne a zaroven take zvlastne , niekedy ako keby to bol osud