Moj muž si ma nevie zastat

Príspevok v téme: Moj muž si ma nevie zastat
JOY

NO ako začat tento problem ani sama neviem či mam rozoberat ked sama nemam chut dakedy nanič len preto že ma svokra nenavidi...len preto že tiež nedokažem byt ticho mam zlu povahu len preto že viem aka je ...lebo sa nesprava ku nikomu dobre každeho vie len sudit !A najhoršie je že si ma nema ani kto ZASTAT nevie nikto pochodpit.....ANI Muž čo ma somnou dieta ,zastava si len ju !!!!!

Grinch

Nejde o to, ze by si ta mal zastavat ako male dieta. Ide o to, ze matka nerespektuje svojho syna, nerespektuje jeho volbu partnerky, jeho sukromny zivot, nechce, aby bol stastny, ale chce, aby mal peklo s dvomi zenami, ktore lubi. Muz by si mal zjednat respekt so svojou matkou, tak, ako zena so svojimi rodicmi, aby respektovali ich volbu partnera, lebo fakt neviem preco by partner mal trpiet nevychovane poznamky partnerovych rodicov.

Hortenzia

3 door. Je to Vaša chyba. Je choré žiť po boku svokrovcov v jednom dome. Nepozerajte na tradície a odtrhnite sa. Hlavne mužovia čo sa bojíte svojich Matiek. Musíte sa z tohto spamätať.
Následok je nevera, nezodpovednosť, vyhasinanie lásky atď.

Hortenzia

Prestaňte tam chodiť. Nech nemá možnosť sa vyjadriť. Zahoďte od seba strach z rodičov. Ja som presvedčený že za 80% rozvodov môžu svokrovci. Chcú vychovávať a radiť keď je neskoro..Raz za polroka ich choďte zľahka navštíviť a to stačí. Len ich finančne podporujte. Od nich nezoberte nič.. Zamakajte na sebestacnosti a vykaslite sa na dedičstva. Uvidíš jak sa utuzi vaše manželstvo a láska. Je to tvrdé povedať ale bez rodičov strcenych v každej r..i to ide ľahšie.. Len si treba zvyknúť. Tobôž tam odkladať deti ktorým trepu starosvetske kraviny. Ma až natahuje keď vidím staré mamy s kočíkom bez Matky... Nenormálne a choré.. Dožili svoj život v 50 tke a chcú žiť život detí. Ver že to nedopadne dobre!

kolotoce

Ja som to zo svojho hľadiska napísal, že sa mi naozaj nechce dohadovať s mamou a ženou na bežných každodenných hlúpostiach, a ktorá sa za čo zase urazila, to nech si riešia oni, ale keď už ide o niečo vážnešie, tak sa ozvem, alebo ženu vypočujem, ale nechce sa mi už takýmto sa zaoberať.

SofiaElla

U vás - medzi tebou a mužom - asi prioritne zlyháva komunikácia. A tým mám na mysli konštruktívnu komunikáciu.

3door

Aj niektore svokry robia zo seba chuderky ze ako cely den varia,peru a neviem co len aby bolo postarane a mlada nic nevie a nepomoze... Lenze ked sa mlada nevesta pyta co treba urobit a pomoct tak samozrejme "niiiiic..." alebo este lepsie "mojho sporaka; pracky... sa nechytaj". A ked pride synacik mamicka spusti svoju verziu a nevesta moze hovorit muzovi co a ako...ked mamicka onako... Mne toto svokra robila a muz teraz co? Jedine..samy si to vyrieste..lenze staru pitchu nik nepresvedci ze ma nechat mladych zit svoj zivot a nemiesat sa, pretoze ona chce byt naj.

kolotoce

keď je to naozaj vážne ako v tvojom prípade, tak samozrejme, že sa porozpráva so sestrou s mamou, za také aj pohádať, ale riešiť ženské taľafatky zakaždým, keď jej niečo povedia a doma za všetko vyplakávať, to aj ja niekedy zíram za čo je schopná sa uraziť :o chytanie za slovíčka, domýšľanie úplne na hlavu postavené a muž, aby volal zakaždým mame, čo to jeho ženičke zase si dovolila povedať, že doma plače do vankúša

Anonym222

Ani moj muž nevedel povedat svojej sestre nič a to ma ponižila zatože som chora a budem mu na tažobu že chudak robi vsetko sam Len bi ma zaujimalo keď on je v praci od rana do večera alebo sa stava žeje aj cez vikendy v praci kdo sa stara o deti asi duch. Velmi mi ona tim ublizila. Ale jasom jej povedala svoje a moj muž jej nič nepovedal. Ale jasy stoho nič nerobim. Len tolko povedal žesa nechce hadat zo sestrou. Akurat vtedy bola tehotna tak ju nechcel rozrusovat tim ale najhorsie je to zesa ospravedlnila a potom este horsie ma slovne urazila. Ale jasom si povedala svoje nenechala som sa uražat ja za svoje postihnutie nemozem co mam od malička