Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co mam robit aby sa mi vratila menstruacia?

Príspevok v téme: co mam robit aby sa mi vratila menstruacia?
zufalka14

cawte, mam 14 rokov a mam vazny problem. Menstruaciu mam uz 1 rok a par mesiacov, lenze pred 6,5 mesiacmi som zacala drzat diety az som uplne vylucila zo stravy tuky, a bola som na pokraji anorexie. Uz nemam menstruaciu 5 mesiacov. Poradi mi niekto co mam robit? pomoze ak zacnem normalne jest a budem konzumovat tuky? prosim o radu mladych bab a odbornikov. dakujem

simculik

LuLucinka som strasnee stastna lebo aj ja uz menstruujem od vianoc,,, a teraz to mam zase takze som rada,,, inak pribrala som 9 kilogramov,,,, neviem ci nie som tucna lebo meriam 155 a vazim 49kg ale jem dost,,,

zufalka14

Karina:
takze ty si myslis ze bude lepsie ak priberiem pomaly normalnou stravou-- obedy a normalka.... a nie ze budem jest vela cokolad a zakuskov, sladkosti, masla a tukov...... myslis ze tie by som mala konzumovat len 3 krat do tyzdna a popri tom jest normalne.... ale bez niakeho obmedzenia?? ale neviem ze kedy to dostanem lebo uz by som to chcela diky

zufalka14

TAk diky ale ja neviem ja sa bojim ist ku gynekologycke ze mi bude nadavat a kedy mi vlastne moze pichnut tu vyvolavacku a co to vlastne je ?? poradte mi pliss

Mima_216

V prvom rade začni normálne jest .Može to byt aj tým . Ale urcite chod ku gynekologičke a ona Ti pichne vyvolávačku aby Ti vyvolala menzes. Ja som nemala menzes tiež skoro pol roka ale ja v dosledku toho že som vysadila antikoncepciu . S prva som sa bála ist ku gynekologicke ze co a v pohode nakoniec. Pichla mi injekciiu a menzes som dostala hned o týžden . :-)

sade8

didi
nepoznas ma, tak taketo narazky si vyprosim.
musela som kvoli zdravotnym problemom drzat dietu aj ked som nechcela!!!
to tela vyzeras skor ty.

MARIA252

ahoj..ja mam tiez jeden smutny pribeh...zhruba v 17 rokoch som zacala chudnut...aj ja som mala blizko k anorexii..ale nastastie som si to uvedomila a zacala normalne jest...menzes som nemala asi tak 1,5 roka pocas mojho debilneho chudnutia...chod ku gynekologicke...to je najspravnejsie..nasadi ti liecbu..nemusis sa bat...ja som uz vdaka tomu v poriadku

sade8

LuLuCinka2093

Ahoj, mozes prosim ta napisat kolko merias a kolko si vazila ked si schudla.
Mna trapi podobny problem.

Karina

LuLucinka dodatocne gratulujem k tej menstruacii :) toho meskania by som sa nebala, nemozes ocakavat, ze budes mat hned cyklus ako hodinky... najma si udrz vahu

mne trhali v utorok 2 osmicky, o mesiac idem na zvysne dve... odvtedy som opuchnuta a poriadne som nejedla nic, jedine cucam cez slamku bazovu stavu a polievku :( tak to moje vybojovane polkilo islo dolu a zobralo aj dalsie so sebou, ja uz neviem ako a kedy to mam pribrat vsetko spat...

zufalka/simculik: najma na to priberanie nechod narazovo, zacni papat o trosku vacsie a vydatnejsie porcie, casom si na to zvykne telo :)