Nemate niekto trampolinu? Pripadne aka značka alebo typ je dobrý?
Chceme určite večšiu, okruhlu s priemerom okolo 4m. Tie hranate sa mi pozdavaju najviac, ale tie su už dosť drahe.
Trampolina
Presne tak, tu šetriť netreba. Tiež som trampolínu kupovala v špecializovanej predajni
No je pravda, že trampolína nie je malá investícia, ale oplatí sa investovať do kvality. Vydrži roky rokúce a je bezpečnejšia ako tie z hypermarketov za 50euro
Odporúčam značku Exit toys.. Sú kvalitné a bezpečné.
Tiež máme trampolínu Exit takú skoro 4m (neviem úplne presný rozmer) a je teda parádna, pre celú rodinu.
My mame objednanu z internetu, do 120 kg moze skakat skoro cela rodina :-)
Ja odporúčam túto www.garden-life.sk máme ju doma a je parádna aj pevná aj cena je super, za takúto značku
Tiež mám trampolínu Exit, je super :) a hlavne má dostatočne chránené pružiny, takže je bezpečná.
Ahoj, my máme z internetu objednanú trampolínu obrovskú okrúhlu a sme s ňou spokojní, už má 8 rokov a raz sme menili sieťku a dvakrát ten kryt na pružiny, všetko ostatné dobre drží...mám tri deti, ktoré na nej celé leto skáču a aj susedove deti...je to dobrá investícia.
Tiež mám trampolínu exit toys, kúpila som ju po čítaní recenzií a odporúčam ďalej.
Ahoj. Ja som tiež pred rokom kupovala na www.garden-life.sk nebudem sem dávať odkaz na tú konkrétnu, ale skús pozrieť, majú veľký výber a hlavne je to kvalita.