Nemate niekto trampolinu? Pripadne aka značka alebo typ je dobrý?
Chceme určite večšiu, okruhlu s priemerom okolo 4m. Tie hranate sa mi pozdavaju najviac, ale tie su už dosť drahe.
Trampolina
igorhlinka pozri tu www.garden-life.sk urcite si vyberes
ericenka a prosim ta kde si ju kupovala ? potrebujem pre synov nejaku kvalitnú, najlepšie čo najbezpečnejšiu a aj cenovo prijatelnú
hladaš asi pre deti však ? ak ti možem poradiť tak určite kup takú, ktorá má tie pružinky zvnoka siete, je to omnoho bezpečnejšie, my sme kupovali od Exit toys 3,5m , deti ju milujú a ešte mi aj pasuje na záhradku
No to maš len pre decka, že? Lenže ja to chcem prvotne pre seba :D som blazniva... A popri mne sa budu tešiť určite aj decka, takže potrebujem určite večšiu. Ano, chceme to mať vonku a neviem ako to budeme skladať a schovavať. Určite nie každy deň. Budeme mať zabezpečený pozemok a dosť husteho psa. Nemyslim si, že by to niekto zobral.
A aku maš značku? a nerozhegala sa ti?
Máme trampolínu už rok :) okrúhlu, priemer asi 1,5m kúpenú v T. tuším 35 juro stála. Decká na nej skáču, len ju treba z času na čas schovať, aby jej zas prišli na chuť. Skákanie vraj prečisťuje, či podporuje lymfatický obeh, takže divočíme na nej.
To chcete mať trampolínu vonku? Skladať to a rozkladať?