Zdravim,
Mam nasledujúci problém...Budem nesmierne vdacna za akukolvek radu :)
Začiatkom jula sa mi zapalila, zahnisala Bartoliniho zlaza. Prve dni som brala antibiotika medoclav, kedze nezabrali prijali ma na gynekologicke oddelenie a pod celkovou narkozou mi to rozrezali, vycistili dali drenaz, ktoru po 2 dnoch vybrali.
Par dni po tom bolo všetko ok..hnis vytekal..uz to nebolelo...no ked som sa vratila po doch tyzdnoch z dovolenky...vsetko sa vratilo...zas sa to zapalilo zahnisalo...rez uz stihol zrast, takze hnis nemal kadial odtiect...zas mi to rezali, dali drenaž( uz bez celkovej narkozy kedze som nechcela ostat nemocnici)...
No problem je v tom, ze stale mi to hnisa mam to zapalene...neviem co s tym...lekar mi predpisal zas antibiotika a dnes mi to aj pomocou nejakej ihli a asi peroxidu precistil/preplachol...
PROSIM VAS VELMI PEKNE TIE KTORE MATE S TYM SKUSENOST...alebo poznate niekoho...ako ste to liecili???? Nemate na to nejake overene lieky, bilinky, caje...cokolvek co vam pomohlo...
Taha sa to so mou uz 2 mesiace...boli to...a za chvilu mi zacina skola..semester...nemozem s tymto zacat skolu .... PROSIM PORADTE AKO STE TO LIECILI VY...CO STE BRALI...AJ KED TO NEPOMOHLO...zacinam byt z toho zufala... :/
ĎAKUJEM PEKNE :)
pripadne chyby a preklepy ospravedlnite som z toho v strese :D
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.