od zaciatku sa s partnerom milujeme aspon pri tlmenom svetle, nejake sviecky, nocna lampa s farebnym tienidlom a tak a teraz som s hrozou zistila, ze ho sex v uplnej tme nevzrusuje tak ako by som si to priala.
myslite, ze som ho rozmaznala?alebo je to normalne?
svetlo, ci tma?
Mii:a čo takto studená voda?!
jak sa mam spravit hned terass pliss pomostemiii
ja milujem sa frajerovi kukat do ocii......to uz bez toho ani neviem.......takze smelo do toho;)
baby chalan na to aby dobre fungoval v posteli potrebuje vidiet ako vas vzrusuje, ako vam robi dobre... za tmy to neuvidi a prave vtedy moze vnimat vase krasne chvilky len ako zasuvanie.. muzska fantazia je obrovska a v tme by si dokonca mohol predstavovat niekoho ineho namiesto vas... to sa by sa vam pacilo? myslim ze nie... velmi dôlezite je aby sa vam chalan pozeral do oci, a z vyrazu vasej tvare vycital ze ste v siedmom nebi.. chalan aj ked si to robi sam tak sa vacsinou potrebuje nan pozerat... na rozdiel od dievcat... takze tak....
mila sjella,
to drazdenie v tme som uz skusala, nijako inak svojho priatela totizto nezobudim, chvilku sa mu to paci ale nakoniec chce aj tak svetlo a presne je taky cumil ako pisu ostatne baby.Ale mne to nevadi, aj ja sa rada pozriem ale intenzivnejsie prezivam tie pocity z toho, ze je vo mne. Skusim experimentovat s tou vnimavostou dotykov v tme.dakujem
teraz sa mi asi vsetky vysmejete, ale to je OK, lepsie ako by ste sa mali tu hasterit.
milovat sa v tme, to mi pripada ako by som bol ten trpaslik co doluje v bani a ani si poriadne na prsty nevidi, a raz za uhorsky rok vyjde na povrch a aj to len v noci s lampasikom.