svetlo, ci tma?

olog

baby chalan na to aby dobre fungoval v posteli potrebuje vidiet ako vas vzrusuje, ako vam robi dobre... za tmy to neuvidi a prave vtedy moze vnimat vase krasne chvilky len ako zasuvanie.. muzska fantazia je obrovska a v tme by si dokonca mohol predstavovat niekoho ineho namiesto vas... to sa by sa vam pacilo? myslim ze nie... velmi dôlezite je aby sa vam chalan pozeral do oci, a z vyrazu vasej tvare vycital ze ste v siedmom nebi.. chalan aj ked si to robi sam tak sa vacsinou potrebuje nan pozerat... na rozdiel od dievcat... takze tak....

kitti

Trosku svetla urcite treba.Musis vydiet tvar toho druheho a to je na tom najvzrusujucejsie.A tebe to nechyba,aby si vydela jeho tvar? Vidiet co robi a ze ho to ako bavi?
Ja musim vsetko vidiet...

sjella

mne sa milovanie za svetla tiez viac paci.. ja som si vzdy zapla aspon malicku lampu ked sme mali tmu.. rada sa pozeram na toho cloveka s ktorym sa milujem...

mia

mila sjella,
to drazdenie v tme som uz skusala, nijako inak svojho priatela totizto nezobudim, chvilku sa mu to paci ale nakoniec chce aj tak svetlo a presne je taky cumil ako pisu ostatne baby.Ale mne to nevadi, aj ja sa rada pozriem ale intenzivnejsie prezivam tie pocity z toho, ze je vo mne. Skusim experimentovat s tou vnimavostou dotykov v tme.dakujem

love doctor

milovat sa v tme, to mi pripada ako by som bol ten trpaslik co doluje v bani a ani si poriadne na prsty nevidi, a raz za uhorsky rok vyjde na povrch a aj to len v noci s lampasikom.