Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

svetlo, ci tma?

lola3

sak ano nech si kazdy sexuje jak chce...ale tieto temy su tu na to aby sa mohol kazdy vyjadrit-...ked to je nejakym babam proti srsti tak nech sa vyjadria nie ze hned zacne kazdy vyskakovat ze to tak neni ze su asi vadne a frigidne a nevedia ani co chlapi chcu...

marhulienka

preboha, preco sa tu hadate?? Ved je to smiesne... niekto sa hanbi, niekto nie, niekto ma rad tlmene svetlo ,iny tmu... je zbytocne sa hadat!! Nech si kazdy sexuje tak ako to jemu vyhovuje! A okre toho... ano chlapi sa riadia zrakom, to nikto nikdy nezmeni a je to uplne prirodzena vec, chlapi sa radi pozeraju na to ako ´zasuvaju´, ci ti to prizna alebo nie, kazdy je taky a ked to tu niekto berie tak ze sa ´pozera len na picu´ tak to je ubohy nazor!! To sa ma ako kukat na stenu vpredu??? BABY ZOBUDTE SAAAAA!!

lola3

iriska si to precitaj od zaciatku kto prve koho "napadol"mi nejaka anicka bude hovorit ze som vadna za to ze mam na to svoj nazor nie...???

sjella

no a este toto: ked je uplna tma, mozte preskumat vase tela dotykmi, aj to je celkom vzrusujuce... pozerat sa rukami a telom...

sjella

nuz, skus urobit taku vec, ze v noci, ked bude hajat, ho zacni laskat :) ked sa preberie, bude namakko a mozno sa mu prijemny zazitok spoji prave s tmou :) A inak, je to uplne normalne, aj to , ze on ma rad pritom aspon ako take svetlo, ako aj to, ze tebe sa to zda "divne " ;)

iriska

lola3, mam pocit,ze temy,kde pises admin zrusi,lebo si vulgarna a kvoli tvojim prispevkom niekomu predcasne uzavru temu. precitaj si pravidla a respektuj nazory inych.

lola3

a kto povedal ze ja sa hanbim...a ze to nerobim tez nikto nepovedal...tak neviem co sa tu rozkecavas jak keby si jedina dala chlapovi zo zadu...sak to roba seci len nikto to neokomentuje hlaskov ze chalanovi zalezi len na tom jak vyzeras a jaku mas picu