od zaciatku sa s partnerom milujeme aspon pri tlmenom svetle, nejake sviecky, nocna lampa s farebnym tienidlom a tak a teraz som s hrozou zistila, ze ho sex v uplnej tme nevzrusuje tak ako by som si to priala.
myslite, ze som ho rozmaznala?alebo je to normalne?
svetlo, ci tma?
sak ano nech si kazdy sexuje jak chce...ale tieto temy su tu na to aby sa mohol kazdy vyjadrit-...ked to je nejakym babam proti srsti tak nech sa vyjadria nie ze hned zacne kazdy vyskakovat ze to tak neni ze su asi vadne a frigidne a nevedia ani co chlapi chcu...
preboha, preco sa tu hadate?? Ved je to smiesne... niekto sa hanbi, niekto nie, niekto ma rad tlmene svetlo ,iny tmu... je zbytocne sa hadat!! Nech si kazdy sexuje tak ako to jemu vyhovuje! A okre toho... ano chlapi sa riadia zrakom, to nikto nikdy nezmeni a je to uplne prirodzena vec, chlapi sa radi pozeraju na to ako ´zasuvaju´, ci ti to prizna alebo nie, kazdy je taky a ked to tu niekto berie tak ze sa ´pozera len na picu´ tak to je ubohy nazor!! To sa ma ako kukat na stenu vpredu??? BABY ZOBUDTE SAAAAA!!
iriska si to precitaj od zaciatku kto prve koho "napadol"mi nejaka anicka bude hovorit ze som vadna za to ze mam na to svoj nazor nie...???
si fakt uboha!!!!!!!loliako!!!!!!!!!nevkladaj mi do ust co som nepovedala!!!!!§§
lola3, mam pocit,ze temy,kde pises admin zrusi,lebo si vulgarna a kvoli tvojim prispevkom niekomu predcasne uzavru temu. precitaj si pravidla a respektuj nazory inych.
a kto povedal ze ja sa hanbim...a ze to nerobim tez nikto nepovedal...tak neviem co sa tu rozkecavas jak keby si jedina dala chlapovi zo zadu...sak to roba seci len nikto to neokomentuje hlaskov ze chalanovi zalezi len na tom jak vyzeras a jaku mas picu
ne nesom,ja sa pred nim nehanbim vies!!!
anca si trapna..si asi dobra cupka ked chlapovi povolis aby sa ti kukal len na picu...