ma to este niekto, ze ho svrbi pokozka po sprchovani? je to kvoli tomu, ze je suchsia? mama ma natierala mliekami a kremami uz odmalicka, a asi som uz nato zvyknuta a nemozem byt bez toho. svrbi ma len kvoli tomu?
Svrbenie pokožky po sprchovani
:(
ked nieco svrbi je to este horsie nez ked to boli. to myslim vazne. radsej by som bola keby ma nieco bolelo nez srvbelo. neni to cukrovka alebo daco?
no vyhladala som si tuto moju temu opät, lebo sa xcem zase nato spytat, ci sa tu niekto nenajde ako som ja. niekedy to mam lepsie, inokedy horsie. ale ked to je horsie tak to je skutocne nieco neznesitelne. a ja som asi normalne alergicka nie na sprchove sampony a kremy, ale na vodu! to je vazne psycho. lebo uz po troch minutach v sprche citim ze ma zacina svrbiet vsetko. ked z nej vylezem, tak ma este pol hodinu svrbi cele telo (tvar nie), ci sa natrem, alebo nenatrem kremom. ked vyjdem z mora alebo bazenu tak to nemavam. najviac to mam z obycajnej vody. co to preboha je? uz som vazne na nervy, lebo este som to nepocula ze by to niekto mal tiez. moja alergologicka mi nato nevedela povedat nic. vodu nemozem zmenit, tak co mam robit? moze to byt priznak hociakej choroby? svrbenie tela po jej omokreni? dokonca mam pocit, ze ak som sa tu radila o hocicom na tomto fore tak toto je neznesitelnejsi problem nez hocico ine. horsi nez moje posrate depresie a neviem co este :D dik za rady vopred. (neni to vazne pripravkami, nelepsi sa to pri prirodnej kozmetike)
..používaj neparfumovanú kozmetiku
- antialergickú, napr. aa kozmetiku
Vykuśaj kupeĺ s rybićkami Garra Rufa. Okrem psoriazy liećia aj iné formy dermatitídy . urob s tym uź teraz niećo aby sa ti stav nezhorśil. www.energiazdravia.sk
bibba- zacni uvazovat rozumne a ser na reklamu a blbosti........najdi a snaz sa pouzivat nieco bez gebuzin......napriklad nieco taketo...... www.balea.de
Niekto ti napise,ze mu to nevyhovuje a neviem co........Jasa,ze je to o nieco ,,horsie"...a preco asi??? Lebo nema kopec hovadin co penia,vonaju,krasne farebne ladia,nemaju konzervacne latky.....
Nic ciste a kvalitnejsie k organizmu nie je lepsie ako chemia.
pouzivas zlu kozmetiku, kup si setrnejsiu, jednoduchsiu, prirodnejsiu. ak ti to robi kazda kozmetika, mas suchu kozu, tak treba kremovat ci olejovat, co ti vyhovuje.
ja som mala ten istý problém , tak som začala používať detské sprchové gély a prešlo to
Vyborny je aj hroznovy olej. Dobre sa vstrebava, nezanechava pocit mastnoty. Kupis trebars v Kauflande 0,5L medzi olejmi... Pouziva sa bezne v kozmetike aj na riedenie dalsich olejov.
Citujem:
Olej z hroznových jadier má jedinečné vlastnosti a postavenie medzi rastlinnými olejmi. Má najmenej nasýtených mastných kyselín, žiadny cholesterol a sodík. Znáša i vysoké teploty bez nebezpečenstva vzniku voľných radikálov. Pomáha inhibovať systémy,ktoré rozvíjajú zápalové procesy a to najmä u športovcov. Napomáha obmedzovať tvorbu histamínu, ktorý pôsobí ako nervový jed.Pomáha zpevňovať krvné kapiláry, obmedzovať ich lomivosť, obmedzovať bolesti a opuchy nôh, redukovať dôsledky stresu a tlmí prejavy stárnutia.
Veľmi obľúbený olej v aromaterapeutickej a kozmetickej praxi. Na pokožku má regeneračné a hydratačné účinky.Veľmi rýchle a dobre sa vstrebáva, preto je vhodný pre normálnu i mastnú pleť, veľmi dobre ošetruje i zrelú pokožku so stratou elasticity. Nezanecháva pocit mastnoty. Je riedky, a preto sa pri masážach môže použiť na riedenie hustejších olejov.
súhlasím s RNG, bežná kozmetika je plná chémie , ktorá ničí pokožku a ktorá vyvoláva rôzne alergické prejavy ako napr. v tvojom prípade svrbenie. Skús prejsť na prírodné oleje napr. vynikajúci je aj mandľový olej, ale výrobky zbavené dráždiacich látok - dostať ich v lekárňach napr. vynikajúci na takéto prejavy ako svrbenie, suchá, citlivá a šupinatá pokožka je PSORISTOP tekuté mydlo. Mám ich doma a sú vynikajúce .