bol uz niekto takto cez zimu aby mi vedel poradit? myslela som egypt ...ale neviem aka je priblizne cena takejto dovolenky. viem,ze to malo nebude...ale prosim vas taku realnu cenu pre mladeho cloveka..nieze mi tu napisete bahamy za pol miliona :) dakujem
Letna dovolenka cez zimu
ja ich nepoznám a len čítam čo kto píše na internete a zatial som nic zle nečítala ale stále si nie som uplne istá je to dost penazi :)
My sme boli cez nich minulý rok a planujeme aj tento len este nevieme kam :) cakame ci vídu ešte s nejakou ponukou :) Nemusis sa bat su na trhu dost dlho a je to seriozna cestovna :)
Nasla som zájazd do nepálu za dobru cenu chcem sa opýtat ci máte niekto skúsenost s Victory travel?
my sme uz konecne nasli dovolenku na tento rok a ideme už v apríli do Kene :)
Myslíš len zájazd alebo celkovo kolko sme minuly?
Chcela by som kupit priatelovi a mne poznavaci zajazd len neviem cez koho.
a koľko vás ten zájazd vysiel? a na ako dlho ste tam boli? Zaciname vymyslat dovolenku s manzelom a chceli by sme nejakú zmenu ale hladame serioznu cestovku aby sme sa nahodou neoklamali a neprisli o prachy
ked sme boli na poznavacom zajatde my tak hotel bol super cisty a pekny a ziadne autobusy sa nekonali ked sme sa presuvali tak jedine prenajatymi autami
Ja by som rád siel niekam do Ameriky ale ked uz mam dat tolko penazi za dovolenku nech maju aspon poriadne hotely a ziadne prenajte autobudy bez klimy. To by som si asi dovolenku neuzil
My sme boli cez victory travel aj tento rok uvazujeme ze pojdeme cez nich len este nevieme kam uvidime podla financii :)