Ahojte, trpim nadmernym ochlpenim, ciastocne si ho odstranujem no najviac ma trapi v okoli bradaviek, kvoli comu sa hanbim ukazat pred priatelom Vysledky vysetreni u gynekologa aj endokrinologa boli v poriadku Ako si mam pomoct?
Nadmerné ochlpenie - ako si mam pomoct ?
Mat_ka ale je to bezpecne hej?...Musim si uz zavolat na tu kliniku, co si o nej pisala...Nech uz aj to moje trapenie, z hornej pery zmizne...Nech nemusim mat kvoli tomu hlavu v smutku...
sinka nezáleží to od toho, že aj aké sú tie chĺpky? Kde sú, či sú tvrdšie alebo práve jemnejšie?
dakujem, ze si mi napisala :) mohla by si mi napisat este ze ako casto to treba zopakovat aby ten vysledok bol taky ako chcem?? staci raz alebo je nutne viackrat ist na kliniku?
Sinka dá sa to zvládnuť, ja som s tým nejaký problém nemala :)
Voskové pásiky to je iná bolesť, to sa ani porovnať nedá. Jancaa je rozdiel v odstraňovaní chĺpkov v kozmetických salónoch a rozdiel je to normálne v ambulancii lekárskej kozmetiky, jak som bola ja v Spinne. Epilačný laser, ktorý používajú na tejto klinike si vyžaduje prítomnosť zdravotníckeho personálu. Preto si to netreba zamieňať, nie je to to isté ;)
Tak si zaplat to dlhodobe odstranenie chlpov, ved to niektore kozmeticke studia ponukaju...
- ev365 ale tak myslím, že toto nás trápi každú ktorá máme viac chĺpkov, ja napríklad som rada, že na pupku nemám žiadne chĺpky, ale napríklad na rukách mám dosť a teda občas som z toho na nervy, tak nechcem si predstaviť, keď niekto má problém príklad nad hornou perou :( -
chlpaté opice sú tiež zaujímavé
amalia, ale je to raz, takze myslim, ze sa oplati do toho zainvestovat nie?? ake mas pocity z toho? :)
Hlásim sa síce trošku neskoršie no úplne som na to zabudla vám sem napísať moje pocity z toho zákroku. :D Milión ďalších starostí veď to poznáte. Bolo to celkom fajn no priznávam sa bála som sa toho ako čert krííža :D Ale musím povedať že som bála zbytočne. Nič to nebolo naozaj to nebolelo no paráda - síce si trošku za ten laser priplatíte no myslím si že to stojí za to:)
kikusqa o tom chlapovi to podla mna v tomto smere ani nejako nie je, povedala by som skor, ze je to o tom ako sa my citime, aby sme sa citili komfortne, aby nas nieco neznepokojovalo na vlastnom tele, nemyslis?? :)