Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koloidne striebro

M irka36

zdravim, ja mam len kladne skusenosti s KS , davam si ho ak na mna nieco lezie, do oci pred spanim par kvapiek a je ok./mam ho z www.koloidne-striebro.wz.sk /

samantha

dedko sa liečil okolo dvoch týždňov s antibiotikami, ktoré mu pomohli tak, že po týždni doužívania sa mu choroba vrátila opäť..nádcha, hrdlo, horúčka, bolesť celého tela..pri starších ľuďoch to niekedy môže dopadnúť zle. Nasadili sme mu koloidné striebro aj keď sa tomu veľmi veľmi bránil..na druhý deň prešla horúčka, potom bolesť tela a nakoniec sa behom 4dní úplne vyliečil, teraz na to nedá dopustiť :) v tom istom čase (3 dni pred odletom do zahraničia) sa toto isté spustilo aj mne..v nedeľu ráno som mala silné horúčky a bolesť celého tela, v pondelok ráno som začala so striebrom a už večer žiadna teplota..samozrejme až do odletu som zostala v kludovom režime :) vrele odporúčam! dá sa všestranne využiť!

RNG

ZiaLbohu ucebnice uvadzaju aj plno lzi, nie len pravdu, ako sa to ludia nazdavaju.
Striebro patri medzi vzacne a dost malo zlucive kovy, takze sa nedostane do RNA a DNA, ale vylucuje z tela alebo dostane pod kozu ako farbivo, co sa nazyva argyria.
Ludia s argyriou su ale inac zdravi a nikto nedokazal ziadnu spojitost striebra, zlata a platiny s rakovinami.

RNG

Tazko hovorit o chuutiach, lebo tie su velmi individualna zalezitost, ale zatial kazdeho co bral koloidne(ionicko koloidne) striebro to poznal na dost vyraznej kovovej chuti.

infotek

Ahoj ,chcem sa opytat ,ci nieje problem s pouzivanimKS, ked mam zubne blomby este stare, cierne tzv, kovove... ked sa nema stretnut s kovom...

Eragalaxy

Výživové doplnky (napr. koloidné striebro), kozmetické prípravky, mastičky, ktoré súvisia súvisia s ezoterickými firmami: kto používa tieto prípravky koná hriech, pretože nadmerne sa stará o svoje zdravie (nie sú pre zdravie človeka nevyhnutné!). Navyše mnohé z nich sú magicky iniciované a môžu uškodiť duši človeka

Čítajte viac: dolezite.sk

tosso

zdravim vas ... kupil som si koloidne striebro ..teraz som o otvoril a zistil som ze som sa napil cistej vody .. ma to tak byt ??? je to len cista voda ?? ostal som oklamany alebo je to tak ??

Saman Peter

Pripravok na vyrobu koloidu striebra sa da vyrobit jednoducho aj doma.Staci na to izolovany drat a strieborne tycinky.Ja to pouzivam uz vyse roka a je to naozaj velmi dobre.V pripade zaujmu mozem poradit.