Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koloidne striebro

RNG

Nuz ja som mal v svojich obchodoch koloidne striebro pomerne cenove dostupne a extra jemne, s pomerom ionov asi 50% k neutralnym nanociastockam, povacsine pod 2 nm.
Take iste si vyrabam aj doma a pouzivam, lebo je na moje problemy s ocami velmi dobre, pripadne aj ako kvapky do nosa obcas.
Cim je nizsi prud pri vyrobe a cistejsia voda, tym su ciastocky mensie.
Samozrejme, takym sposobom vyroba trva ovela dlhsie, takze velka vacsina vyrobcov sa snazi vyrobit co najvacsie kvantity a co najrychlejsie, preto su ich vyrobky podstatne menej ucinne a casto doslova spinave(tj nie krystalovo ciste, ako by malo byt kvalitne koloidne striebro).

5qo

ja osobne koloidne striebro nepouzivam z toho dovodu ze na to ako je jeho vyroba pomerne lacna sa predava za velke peniaze. a generator s inekupim pretoze je jeho vyuzitie obmedzene pretoze infekcia v zaludku je malo pravedpodobna a na sliznice neni nenahraditelny, este sem tam ked mam niaku otvorenu ranu si ho kupim.po zubarskom zakroku alebo podobne.samozrejme aj na tu kozu je dobry ako napriklad odlicovadlo alebo podobne,ale celkom drahy spas ak si ho sam clovek nevyraba ale kupuje ))lae inac mam s nim dobre skusenosti az na tu dostupnost. a netreba uverit vsetkemu co o nom pisu vyrobcovia (na co vsetko je)

RNG

well, rozsirujes tu umelo sirene strachy okolo argyrie. Argyria nie je choroba, ale len zafarbenie pleti a vlasov.
Sa sedivostrieborna farba su mikroskopicke ciastocky striebra a kyslicnika striebra. Na to, aby sa telo zafarbilo cele potrebujes dost "farby", radove hodne vys nez pol gramu. To obcasnym pouzitim koloidnej striebornej vody 10 az 30m ppm dosiahnut nijak nemozes.Keby si aj pocas nejakej choroby vypil denne 3 poldeci koloidnej striebornej vody 10 ppm, dostanes dokopy denne 1.5 mg striebra, za mesiac 45 miligramov dokopy.
A telo je schopne vylucit mocom a potom okolo 2 mg denne(na to je dostatok literatury, nie je pravda, ze je to "velka neznama", ako tvrdi farmacia a organizovana medicina) , takze ani pri tak vysokych davkach sa ziadne hromadenie striebra v tele uskutocnit nemoze.

Ked chces, mozes si lahko vyratat z tebou uvedenych dat, kolko striebra je na argyriu potrebne. Napr z toho prikladu muza, co pil roztok 450 ppm ako vodu dostal denne 210 mg(ppm=mg na liter, 16 unci = 454 gramov=priblizne pol litra). Tri krat denne=630 mg. 10 mesiacov je zhruba 300 dni, tj 300 x 0.61 gramu=vyse 180 gramov striebra v tele!!!!A ja hovorim 1/2 gramu....
Uplny idiot!!Nie div, ze je cely modrosedivy!!!
Inac videl som ho na televizii aspon 10 krat, organizovana medicina ho predvadza znova a znova ako cirkusoveho klauna na odstrasenie milionov ludi, co s uspechom a bez akychkolvek skodlivych nasledkov pouzivaju koloidnu striebornu vodu.
Inac chlap je zatial zdravy, len zafarbeny.
Ja osobne pouzivam kazde rano, pripadne aj cez den spray striebornej vody do tvare s otvorenymi ocami, odvtedy nemam "syndrom suchych oci".
Pri pokazenom zaludku("obzratie", potravinova nakaza) to poldeci striebornej vody definitivne zastavi. To som mal moznost, a mnohi moji kamarati a pribuzenstvo za poslednych 10 rokov vyskusat velakrat s ucinkom do 10 minut.

5qo

aj ja si myslim ze stacilo ) len neviem preco ked ostane clovek prihlaseny na fore a ma otvorenu stranku s temou a da talcitko refresh tak sa mu automaticky odosle co pisal naposledy aj ked to nevidi doel napisane,zrejme niaky bug stranky, bohuzial som si to nevsimol a stalcal som to a vzdy sa to znova odoslalo:)

5qo

na akne ti moc nepomoze koloidne striebro, osetrovat plet ej ako zalepit strelnu ranu leukoplastom. to treba riesit zvnutra, a aj tak dokym sa ti absorbuej striebro do koze tak nebude moc aktivne, treba si dat do poriadku travenie a vycistit pecen po pripade potalcat zatial hormony sposobujuce akne.

5qo

na akne ti moc nepomoze koloidne striebro, osetrovat plet ej ako zalepit strelnu ranu leukoplastom. to treba riesit zvnutra, a aj tak dokym sa ti absorbuej striebro do koze tak nebude moc aktivne, treba si dat do poriadku travenie a vycistit pecen po pripade potalcat zatial hormony sposobujuce akne.

5qo

basheenka

no, ja osobne chcem KS vyskusat na akne a niekde som sa docitala, ze je vhodne 10ppm a inde zas, ze 30ppm..tak som zvolila kompromis a objednala som si 20ppm, hadam pomoze :)

5qo

tak ono je otazka na co chces koloidne striebro pouzit. je ucinne len na otvorene rany sliznice a zaludok. koloidy stracaju ucinost pri styku s kovom a vodou takze dalej ako do zaludka sa ucinne nedostane. dolezitejsie ako koncentracia je vlekostccastic koloidneho striebra. pri bakteriach je to viac menej jedno. virusy su ovela mensie a to 800-20nm. vtedy treba kvalitnejsie koloidne striebro lebo ak je castica striebra vacsia ako virusu logicky sa do neho nedostane.