Ahojte, zajakávam sa už 7 rokov ..
mám mesiac dievča a ono ešte neviem že kokcem a je mi to strašne trápne jej to povedať .. spoznali sme sa úplnou náhodou a proste ani pri nej moc nehovorím ona je dosť ukecaná a vyhovuje mi to ale vidím že ju občas aj nudím kedže poviem maximálne 3 slová v jednej "akože" vete :(..
Ako jej to mám povedať? Moc sa bojím že keď jej to poviem sa na mňa vykašle ..
Vadilo by vám keby váš chlapec koktal? :(
Baby, vadilo by vám keby váš chlapec koktal?
Prečo by som klamal?? Naozaj si to nevšimla .. ja som pred ňou ani nekoktal .. ona ma proste berie ako takého tichého človeka .. a už ma kvôli tomu aj zbabrala že prečo nič nehovorím poriadne :(
to si jej toho za ten mesiac teda vela nepovedal ked ani nemala moznost zistit ze kokces:D inak urcite su baby ktorym to vadit nebude, je kopec tretotriednych zenskych ktore maju same tolko pruserov same so sebou ze budu rady ked do 30tky uzenu hocikoho, ide len o to ci chces kvalitu alebo hocico. ked chces kvalitu , musis na sebe makat.. lebo keby si bol ako tento ( www.youtube.com ) tak sa s kvalitou mozes asi rozlucit kamarat. vztahy su trh, na to pamataj, co ponukas, ekvivalent dostanes.
Mesiac s nou chodis? A ona si to nevsimla este? To nieje mozne.... Jednoducho, tazko tomu uverit co tu pises....