Pitie kavy

mimmi

Kava je skvela.Povzbudzuje,zrychluje metabolizmus a podporuje aj chudnutie.
Ja som kavu prestala pit od 1.januara preto lebo za posledne 2 roky som zistila ze nemam v poriadku tlak a v noci arytmie.
Kedysi to tak nebolo ale vekom sa vsetko meni.Som nefajciar,nejem udeniny a bravcove maso a som aktivny sportovec-bike+fitnes.Napriek tomuto aktivnemu zivotu kava musela ist z kola von.Prve dva tyzdne boli trochu tazke ale teraz uz je to v poriadku.Arytmie prestali a co ma najviac tesi opat spim celu noc.Samozrejme ze kavu neodsudzujem a kavu nadalej povazujem za skvely zdroj energie.

Sonie

Prečo nám!? Tebe káva nesedí? Pokiaľ si nervovo labilná tak ti nemusí robiť dobre. Môže sa ti rozbúchať srdce, triasť sa. Káva má veľa pozitívnych účinkov, ale každému nemusí sedieť. Ja si dávam 1-2 šálky denne v pohode.

Deadliner

Kava je najvacsi zdroj antioxidantov v nasej diete. Ak netrpite na vysoky tlak tak kava je preukazatelne zdraviu prospesna. Antioxidanty su samozrejme v prazenej kave (nehovorim o spalenej kave ktoru neiktore praziarne a kaviarne ponukaju). Par clankov na tuto temu som napisal na svojom blogu www.maliarik.sk
Co urcite neodporucam je pit robustu, alebo zmesy robisty a arabiky. Robista ma niekedy 3x viac kofeinu ako arabica. Okrem toho robusta nechuti dobre. (Tony spalenej gumy... )

gabona1

Je to blbosť, káva je antioxidant a denne môžeme vypiť aj 5 káv, ale musí to byť kvalitné presso... Bola som na prednáške jedného kardiológa..

Lary

Práve si urobila reklamu čo zabralo tak ďakujem za námet lebo milujem kávu a všetko okolo toho určite vyskúšam.