HAK Artizia

Libi

Ahojte,
chcem sa vás ešte spýtať či sa vám stalo, že sa vám nedostavila menštruácia počas sedemdňovej pauzy. Dobrala som svoje prvé balenie HAK a už piaty deň sa nič nedeje :( občas ma bolí brucho ako by som ju mala dostať a to je všetko.. tabletky som brala pravidelne, čiže si nemyslím že by som mala byť tehotná...

curlygirl:)

samanthakin, tak ešte ti dám vedieť do konca tohto týždňa.... jo.. poradím sa aj s priateľom:D pretože sa finančne striedame... ahojky...

samanthakin

mataBB ževraj by mala stáť okolo 30-33 euro na 3 mesiace možno aj menej u náv lekárni ju nemajú ešte dala som si ju objednať....a máš pravdu je to SK firma čo ju vyrába

mataBB

samanthakin softine je to iste ako yadine alebo maitalon..takze skus tie temy

a softine je vyrabana na slovensku, cize konecne budeme podporovat aj domacu vyrobu :)

nevies kolko stoji prosim ta? aspon pribl

samanthakin

Však ak si bola testovaná a mala si už hak tak kludne si ju môžeš kúpiť aj takto cezo mna...je to jedno či je to z lekárne alebo či ti to pošlem poštou...ja som si ju kupovala asi pred mesiacom takže záruka je minimálne do toho roku 2013 myslím...:):)

curlygirl:)

že no comment toto... opýtala som sa normálnu otázku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!