Mate skusenosti s touto HAK? Mne ju dnes predpisala lekarka, tak som vcelku zvedava.
HAK Artizia
Libi, ano moze to byt z HAK. Tiez som mala ten isty pocit, ked som zacala brat antiku, do mesiaca do preslo.
libi je mozne, ze rpsia ta budu boliet aj 3 mesiace..telo si zvyka na nove hormony..je to ok
Túto antikoncepciu som začala brať pred siedmymi dňami, nemám zatiaľ žiadne problémy, žiadne predĺženie menštruácie. Akurát ma na dotyk bolia prsníky a cítim v nich napätie. Neviem teraz či je to ešte z menštruácie, ktorú som mala alebo z tejto antikoncepcie, k čomu sa teda prikláňam viac. Mám počkať kým to prejde, alebo ísť k doktorke? Nemám skúsenosti so žiadnou HAK, i keď som čítala že bolestivosť prsníkov je jeden z nežiaducich príznakov.
Aj ja si myslím, že môžeš vypiť koľko chceš a hak to neovplivní.... to by bolo písané a bola by si na to upozornená
mozes pit kolko chces, ziadnu hak to neovplyvni. keby ano, bolo by to napisane v letaku
Ahoj, chcela by som sa spýtať, či máte skúsenosti aj s pitím pri braní tejto HAK...? (ALKOHOL) Či by sa mohol iba jeden 0,5-1 dcl vypiť, či by to bolo potom bez rizika? (sex) ... Ďakujem :)
No blackbabe, to nie je ozaj dobré.....
Ja beriem Artiziu 2 týždne a začalo ma bolieť brucho, je mi na zvracanie, zhoršila sa mi pleť- + špinenie, nevyzerá to dobre asi ju vysadím
marush to by si uz davno mala vediet..
mam otazku ...vdaka HAK si mozem uzivat pohlavny styk s mojim priatelom zo vsetkym co k tomu patri a nemusim sa bat zeby som sa stala mamickou?