HAK Artizia

Naomi88

Baby mam jeden problem ...odkedy beriem tabletky (3mesiace) tak ma to pri pohlavnom styku boli :( je to sice len zo zaciatku potom to uz je v pohode ale ta bolest je hrozna....myslite ze mam ist zmenit tabletky? tiez mam aj popraskane pery a suchu pokozku pod ocami :( poradte mi prosim ..dakujem

Naomi88

Baby mam jeden problem ...odkedy beriem tabletky (3mesiace) tak ma to pri pohlavnom styku boli :( je to sice len zo zaciatku potom to uz je v pohode ale ta bolest je hrozna....myslite ze mam ist zmenit tabletky? tiez mam aj popraskane pery a suchu pokozku pod ocami :( poradte mi prosim ..dakujem

curlygirl:)

ale tak to fajčí veľa žien, ktoré majú aj antiku si myslím... a ja som počula, že rizikové je to najmä po 30-ke..

jaankaaaaaaa

s kazdou samozrejme. okrem tej ktora obsahuje iba jeden hormon, ale ta sa predpisuje len zenam ktore dojcia a niesu take spolahlive ako tie ostatne a maju vela nevyhod

jankaaaaaaaaa

tromboza z kombinacie fajcenia a uzivania hak je velmi vysoko pravdepodobna, ale len pocas uzivania hak. po vysadeni , hak uz nehra ulohu a nema vplyv na organizmus. potom na trombozu a ine ochorenia vplyva uz len samotne fajcenie