Mate skusenosti s touto HAK? Mne ju dnes predpisala lekarka, tak som vcelku zvedava.
HAK Artizia
Baby mam jeden problem ...odkedy beriem tabletky (3mesiace) tak ma to pri pohlavnom styku boli :( je to sice len zo zaciatku potom to uz je v pohode ale ta bolest je hrozna....myslite ze mam ist zmenit tabletky? tiez mam aj popraskane pery a suchu pokozku pod ocami :( poradte mi prosim ..dakujem
Baby mam jeden problem ...odkedy beriem tabletky (3mesiace) tak ma to pri pohlavnom styku boli :( je to sice len zo zaciatku potom to uz je v pohode ale ta bolest je hrozna....myslite ze mam ist zmenit tabletky? tiez mam aj popraskane pery a suchu pokozku pod ocami :( poradte mi prosim ..dakujem
Ahojte, ja beriem talbetku o 18.00 a o 19.15 ma prehnalo, myslíte, že tabletka učinkovala, ďakujem..
No to je super cena, lacna antika, len dufam, ze aj dobra je :)
NO Swetlana neviem od koho je, ale ja si ju kupujem cca za 24 € na 3 mesiace... papa
Artizia to je generikum od logestu alebo lindynette20?? Neviete mi povedat kolko stoji??
ale tak to fajčí veľa žien, ktoré majú aj antiku si myslím... a ja som počula, že rizikové je to najmä po 30-ke..
s kazdou samozrejme. okrem tej ktora obsahuje iba jeden hormon, ale ta sa predpisuje len zenam ktore dojcia a niesu take spolahlive ako tie ostatne a maju vela nevyhod
Hmmm a to v kombinácii s každou anikou alebo iba s artiziou? hm? ďakujem pekne
tromboza z kombinacie fajcenia a uzivania hak je velmi vysoko pravdepodobna, ale len pocas uzivania hak. po vysadeni , hak uz nehra ulohu a nema vplyv na organizmus. potom na trombozu a ine ochorenia vplyva uz len samotne fajcenie