31 - ročná bulimička

Príspevok v téme: 31 - ročná bulimička
wasp

ahojte vsetci,
chcem sa spytat ci ste tu niektore aj v mojej vekovej kategorii, zda sa mi ze vsetky ste tu odo mna mladsie. trpim PPP uz 13 rokov, najskor to bola anorexia ktore presla do bulimie.
konecne som sa odhodlala ist na liecenie do pezinka, ktory mi poradili. baby ktore ste liecenie absovovali,boli v pezinku aj starsie baby alebo aka vekova kategoria prevladala? bojim sa ze tam budem medzi tymi babami ako stara koza:-)a na mickiewiczovej?
dakujem za odpovede a prajem vela sil pri boji s ppp!!! drzim palce kazdej z vas!

wasp

jasne, chapem ze jej chces velmi pomoct,ide o to, ze pomoct jej mozes len vtedy ked je ochotna prijat tvoju pomoc a nebude ju odmietat. ako sa hovori - kto si sam nepomoze, nepomozu mu ani ini...vidis, ja si to takto pekne poviem, napisem, a napriek tomu sama nie som schopna pomoc od blizkych prija a som dalej v jednom bulimickom kruhu. ja nemozem na rodicov povedat krive slovo, velmi sa mi snazia pomoct ale tiez uz nevedia co so mnou...

silvus28

Ahoj Wasp, áno, som objednaná do DS Spirare,poznáš to tam? Aké to tam je?
A áno, po prepustení z liečenia som najprv dodržiavala všetko tak ako v nemocnici, ale potom sa to nejako zopsulo a ja som skončila tak ako vždy - nesmieš si povedať, že veď to bude "len tento jeden raz" - tým myslím prejedanie a vracanie, lebo spravíš to raz a potom to už ide aj samé...

nechapem

ved to!velmi by som chcela pomoct sesternici aj kvoli jej dcerke,ale som bezradna.hodne som si precitala tu na fore,mnohe dievcata su smutne,ze im rodina nepomaha..pohlad zo strany rodiny-velmi chcem,ale neviem pomoct,lebo nechapem:C zacarovany kruh.no drzim vam bsetkym palce a zelam vela sily,vsetko sa da,len treba chciet!

wasp

pre nechapem: je to tazke pochopit, ked si si tym sama nepresla
keby som bola zdrava ani ja by som nechapala ako si niekto moze takto nicit zivot

wasp

dik za odpoved,silvus28
mne tiez psychologicka odporuca radsej pezinok...paci sa mi z sa stale snazis bojovat a absolvujes liecenie aj opakovane. ked si sa vratila z jednotlivych lieceni, tak ako to bolo s tebou dalej? najskor si dodrziavala rezim stravovania a potom si spadla do starych kolaji?
mas na mysli stacionar v spirare?

nechapem

baby ja nie v zlom vobec,len nechapem ako sa to stane,ze niekto takto strati kontrolu nad zivotom.pochopim 18r baby,ale ako dospele zeny predsa musite vidiet,kde robite chybu.neovplyvnuje to vas partnersky zivot?pracovny?moja sesternica ma tento problem,uz roky som ju nevidela,lebo sa jednoducho vzdy nejak vyhovori zo stretnutia.zalezi mi na nej,cela situacia ma mrzi.da sa nejak pomoct
?ma 27 rokov a rocne dieta!!!

silvus28

Ahoj Wasp, ja mám 28 rokov a tiež bulímiu, PPP mám už 15 rokov a do 19. rokov som mala anorexiu...ale táto bulímia je podľa mňa ešte horšia ako anorexia...Bola som opakovane aj na Mickiewiczovej aj v Pezinku, a keď to mám porovnať, v Pezinku je oveľa lepšie aj väčšia šanca na vyliečenie...ja som teraz objednaná zasa na Mickiewiczku, ale rozhodla som sa že tam nepôjdem
(je to tam ako v base), a skúsim denný psychiatrický stacionár v BA. Tak mi drž palce, aj ja Tebe:-)