Aké (staršie) auto?

Príspevok v téme: Aké (staršie) auto?
moje_auto

Zdravím. Som vodič - začiatočník a vzhľadom na moje finančné možnosti uvažujem, že si kúpim staršie ojazdené auto. Predstavujem si také menšie, nenápadné, šikovné aj dizajnovo prijateľné, nepotrebujem ho na dlhé jazdy, len pre seba ako odvoz do práce a do mesta a pod. Nevyznám sa veľmi v autách, len tak z videnia mám tajný tip. :) Čo poradíte? čo by ste zvolili vy? Po technickej stránke nechcem teraz rady (stav vozidla, rok vyroby, pocet najazdenych km) - to poriesim s odborníkom. Ale uvítam aj to. Ďakujem.

PitrParker

Aj my mame swifta z darexu :D 1,4ku, v pohone 4x4 (tych je naozaj malo) a mame ho ako nahradne auto na zimu. Mame s manzelkou hlavne kiu ceed a mercedes C a ked sa na C cku neda cez zimu jazdit kvoli zadnemu, ona jazdi na swifte a uplna pohodicka za tie peniaze.

Majkrakova

Suzuki Swift ? Veď to už snáď toľko ľudí si to auto chválilo, jedna známa mala ročník 2006 červený 1.2 L, druhá kolegyňa zas čierny ročník 2009 1.4 L a obidve si nevedeli vynachváliť . . .

Auticko229

My mame suzuki swift z Darexu, teda jazdenku, kupovali sme 2009 a neviem sa vynachvalit.. to auto okrem brz a oleja nechce absolutne nic a to sa nepovazujem za setrnneho sofera vo vztahu k autam :D

KralaKlarova

@Skusenosti1 mam rovnaku skuseost z dneska!!! Skoro som odpadla z toho pristupu, slubovali hory doly a nic! Nikdy viac!

Skusenosti1

Karol ja mam. S nimi aj s AAA, pozeral som dost dlho weby oboch kym som si vybral. Prvoplanovo som zvolil AAA napriek zlej reklame.. na nete tvrdili, ze dane auto maju, potvrdili to emailom. Prisiel som na prevadzku kde malo byt a nic, jednoducho sa vraj predalo. Zalozne co som mal ako druhe pripravene, nebolo tam tiez. WTF??? A na to mi zacali tlacit v ich zmyslani "podobne" auta, ktore vsak uz na prvy pohlad nevyzerali ok. Bavil som sa o tom so svagrom, ktory je automechanik a vraj je to ich bezna praktika, ze ponukaju nieco co nemaju a nakoniec prides a natahuju ta. Co sa tyka darexu tam som pozrel auto, mailom tiez potvrdili, ze je a prisiel som a bolo tam. Takze u jednych je standard klamat a druhi napisu ako to naozaj je. V Darexe som nakoniec aj kupil. Co sa tyka jazdeniek odporucam ich, hlavne tym ze nezavadzaju o stave auta a pod.

lisikalena1

Simona sukromne predavat prinasa rizika ako napriklad tuto spomenute.. nam zas auto nechcel napisat na seba novy majitel v jednom pripade, mali sme stresy aby nieoc neurobil. Dalsie sme vsak predavali cez Darex rovnako a to len mozem lutovat, ze som to tak neurobila s priatelom aj pri prvom. Vsetko bolo velmi rychle a jednoduche.

Glam

skus si mrknut alebo zvazit seat leon alebo ibizu tie vyzeraju dobre a cenovo su prijatelne a pre zacinajuceho sofera idealne a ak pozries na aaa auto tak to bude urcite pod desat tisic a celkom spokojne to pojde a aj sa da vymysliet pripadne dofinancovanie