Zdravím. Som vodič - začiatočník a vzhľadom na moje finančné možnosti uvažujem, že si kúpim staršie ojazdené auto. Predstavujem si také menšie, nenápadné, šikovné aj dizajnovo prijateľné, nepotrebujem ho na dlhé jazdy, len pre seba ako odvoz do práce a do mesta a pod. Nevyznám sa veľmi v autách, len tak z videnia mám tajný tip. :) Čo poradíte? čo by ste zvolili vy? Po technickej stránke nechcem teraz rady (stav vozidla, rok vyroby, pocet najazdenych km) - to poriesim s odborníkom. Ale uvítam aj to. Ďakujem.
Aké (staršie) auto?
Tu je celkom dobry test, su tam tabulky roznych aut, roznych kategorii, rozne stare auta.
Opel nie. Mam Opel a par ludi, co poznam tiez maju Opel. Samy problem. Kazdy chvilu nieco nefunguje. Priserne... To je i Skoda lepsia.
Práve, že nechcem rovno nové, lebo v jazdení si nie som ešte istý, keď ťuknem staré auto, nech... :) Chcem niečo za možno 1700 eur (cca 50tis. korun plus minus, ak sa oplati, priplatim si), chcem fakt malu starsiu krabicku na rozjazdenie sa. Na nove skutocne nemam a tak skoro ani nenasetrim. Ani toto vlastne vobec surne nepotrebujem - ale chcem len ziskat prax v jazdeni. Ďakujem za tipy.
mne sa paci fiat panda, take sikovne male:) inak nechces si radsej nasetrit na nove auto? vo vacsine pripadov pride ojazdene este na viac ako nove, vsetky tie veci okolo toho platit a pod. ja som tiez setrim teraz na nove :)
Neuviedol si sumu kolko si ochotný zainvestovať,ale tak menšie,staršie auto Opel Tigra alebo aj taký Golf 4 :)