Ozonoterapia

bio

na problemy s chrbticou,krizami,na krcnu chrbticu pomahaju tricko s medenym pasom,medena satka alebo medeny pas na krize. Meď lieci,je proti bolesti,uvolnuje krce svalov okolo stavcov a je to tepelna terapia. Pri tychto problemoch pomaha aj nosenie magnetickych vloziek v topankach, v ktorych su specialne magnety posobiace na akupresurne body. Viac info na e-maily.

jana jana

absolvovala som oz. terapiu v NsP DS stav sa mi zhoršil o 50% trnu mi ruky a boli noha ledvaj sa pohnem. v rukach pomali žiadna sila ledvaj odnesiem nakup z obchodu predtym to bola bolest a po ozonoterapie nastalo zúfalstvo mam absolvovat další zakrok len dufam že neskončím na vozíku

jana jana

NAZDAR. podstupila som oz. terapiu NsP DS. moj stav sa o 50% zhoršil. mam vyraznejšie bolesti trnu mi od tedy ruky a bolí noha. večer som rada že si vôbec dokažem sama lahnút do postele. niektorí ludia tvrdia ako im to strašne pomohlo asi je to individualne ale mne sa stav rapídne zhoršil. čakama dalšia terapia len dufam že po tomto zakroku neskončim na voziku. spozdravom jana

golik

Ahoj etkai
Ja som bola na ozonoterapii v Žiline u primara Vyletelku 21.9. tohto roku.Bolo mi dobre asi týždeň a bolesti sa znovu vrátili. Teraz mu mám volať a objednať sa na druhú aplikáciu. Neviem ani či to má význam. Primár mi povedal,že treba aj cvičiť cviky McKenzie lenže u nás v Košiciach sa tomu nikto nevenuje. Prosím ťa ako cvičíč Ty. Ja mám vysunutú platničku a bolesť mi vyžaruje do pravej nohy. Mám 35 rokov.

etka

Ahojte. Podstupila som ozonovu terapiu v DS-NEMOCNICI. Mám za sebou druhú aplikáciu do chrbtice. Mám fokálnu herniu disku.Po prvej aplikácii som sa cítila ako znovuzrodená bez bolestí Tri roky sa trápim a mám obrovské bolesti čo sa prenáša aj do dolnej pravej končatiny.Skrátka neznesitelné bolesti. Druhá aplikácia ozonu bola pred piatimi dnami.Pôvodné bolesti sa vrátily a velmi zosilnely. tretiu ozonovu aplikáciu mám mat v pondelok . neviem prečo sa mi bolesti vrátily som zúfalá. Je to takto normálne alebo niečo nie je v poriadku. Prosim ak máte niekto z tymto skúsenosti poradte mi. Dakujem

delapucci

Pokial viem, tak ozonoterapia sa aplikuje dvoma spôsobmi: bez CT a druhá pod CT ja som mal ozonoterapiu aplikovanú bez CT Dr. Zuzim, (veľmi príjemný lekár)a aplikácie mi dosť pomohla, ale išlo to pomaly, snáď najviac mi pomohlo plávenie, teraz sa cítim celom fajn,v teplých letných dňoch som si ani neuvedomoval, že mám nejaké problémi s "krížami" ako sa ochladilo už sa mi ozývajú. Uvidím čo bude ďalej. Viď: www.nemocnicads.sk

cuciak

a ešte taka pikoška podla mojich informacií by sa mala ozonoterapia prevadzt po CT pán doktor Koník mi túto terapiu previedol bez CT zariadenia ale do papierov mi bolo napísane že terapia bola prevedena pod CT. mate aj niekto druhy takyto zažitok stejto nemocnice?

Najčítanejšie články