Ozonoterapia

dodoZM

zdravim mam tiez problem s platnickami na Ct yvsetreni LS chrbtice mi zistili kolimaciu3mm a posun 3mm a kopec dalsieho a tiez som bol v DS na ozonoterapiu 1x 21,5,2009 takze cakam na vysledky ale chcem sa pytat kde najde tie Mckenzieho cviky tiez mi to kazali ale v ZM to nik nevie na FRO a idem este kuk do NR ale bolo by fajn keby bolo niekde nejake video ako treba cvicit dakujem

maria1954

Pre Handulku: Myslim, ze v kazdej nemocnici vyzaduju ine, ja som bola v Sp.N.Vsi a priniesla som im predoslu dokumentaciu od neurologa plus snimky z MR a ziadne doporucenie. Vyhladaj si prislusnu nemocnicu na nete alebo tam zavolaj.

handulka

ahojte prosím kto mi poradí co potrebujem k vybaveniu na ozonoterapiu treba nejaké odpuručanie od neurologa alebo si hladat cestu sama? Som po dvoch operáciach L4 L5 S1 a mám velké bolesti Dakujem

karin

ozvite sa mi prosím Vás niekto, kto je ako aj ja po operácií krčnej chrbtice C4/5 a C5/6 menili mi dve karbonové platničky a trpnu mi ruky stále. Neviem či môžem vôbec cvičiť lebo bojím sa aby mi nepraskli.

anka

Ahojte platničkári
Vraj sa ozónoterapia robí už aj v BA-kto má viac info??-platí sa za to?? Nechce sa mi busom trepať do DS či ZA...asi by som sa zbláznila.Mám už dve "súčiastky" vymenené a nerada by som šla znovu pod nože bez vyskúšania ozónu

edita sitova

msm dva dni po ozonoterapii doktor mi povedal ze mozem ist po tyzdni do prace zda sa mi to skoro ake mate stym skusenosti

edita sitova

PROSIM VAS PO AKEJ DOBE
PO OZONOTERAPII STE NASTUPILI DO PRACE MNE DOKTOR POVEDAL ZE ZA TYZDEN MOZEM IST DO PRACE

dafne

pre Branislava....nebud netrpezlivý, pretože ten ozon nezaberá hned..mne bolo povedané, že min. mesiac treba čakať na výsledok....ja som bola 6x ako som už písala....myslela som,že mi nepomôže vôbec,ale teraz je to celkom fajn....táto diagnoza chce len a len čas, nič iné....a samozrejme aj určitý režim....ja som mala problém nahnúť sa nad umývadlo...stalo sa mi to v 09/2007 na ozon som sa dostala až v 04/2008 a dnes môžem povedať,že je to na relatívne dobrej úrovni...a hlavne znesiteľnej, že môžem ako tak fungovať...takže len trpezlivosť...