Mate niekto skusenost s ozonoterapiou ? Caka ma tento zakrok buduci tyzden a mam z toho celkom strach. Je to bolestive? Mam herniu disku L4-L5.. Podstupil to niekto ?
dakujem
Ozonoterapia
zdravim mam tiez problem s platnickami na Ct yvsetreni LS chrbtice mi zistili kolimaciu3mm a posun 3mm a kopec dalsieho a tiez som bol v DS na ozonoterapiu 1x 21,5,2009 takze cakam na vysledky ale chcem sa pytat kde najde tie Mckenzieho cviky tiez mi to kazali ale v ZM to nik nevie na FRO a idem este kuk do NR ale bolo by fajn keby bolo niekde nejake video ako treba cvicit dakujem
Chcela by som Vas poprosit o info k ozonoterapii - aky je to pocit a aj priebeh. dakujem
Anka, v Železničnej nemocnici BA.
www.ta3.com
pre Branislava....nebud netrpezlivý, pretože ten ozon nezaberá hned..mne bolo povedané, že min. mesiac treba čakať na výsledok....ja som bola 6x ako som už písala....myslela som,že mi nepomôže vôbec,ale teraz je to celkom fajn....táto diagnoza chce len a len čas, nič iné....a samozrejme aj určitý režim....ja som mala problém nahnúť sa nad umývadlo...stalo sa mi to v 09/2007 na ozon som sa dostala až v 04/2008 a dnes môžem povedať,že je to na relatívne dobrej úrovni...a hlavne znesiteľnej, že môžem ako tak fungovať...takže len trpezlivosť...