Pomaha tea tree olej alebo zinkova mast na akne???

Príspevok v téme: Pomaha tea tree olej alebo zinkova mast na akne???
patty1

zaujimalo by ma kolkym ludom pomohol tento olej na akne...nemam klasicke akne, ze vyrazky ale po celej tvari mam taku drobnu krupicu, ktoru vidiet zboku a na svetle...a plet je strasne drsna...a neviem sa toho nijako zbavit..ani kozna uz nevie ze co, tak radsej uz k nej ani nechodim...a chcem sa toho zbavit nejak pridodnymi vecickami

Defcon

Tea tree je vynikajuca vec, ale ako pisali predomnou, pozor na vysusovanie. Mne davnejsie pomohol na lupiny. Odvtedy ich nemam.

Jjjjj

Ja som používala LA roche posay a asi po mesiaci či dvoch som mala peknú pleť potom sa mi to zhoršilo tak som to prestala používať už som asi mesiac bez toho a mám peknú pleť ale keď sa vám akné začne znova robiť tak to odporúčam znovu používať čiže je to super ale aj s prestávkami a teraz idem skúsiť tree oil

Lenka1999

Ahoj , ja som mala tak isto krupicu na tvary a pomohol mi velmi La roche posai ak to dobre pisem gel na tvar odvedy nic :)

Mirrrka

Tea tree olej je dezinfekcny, ale neodporucam aplikovat nezriedeny priamo na pokozku. Je velmi silny a moze sposobovat suchost pokozky, pri cetlivej pleti az spalenie.
Na odrtranenie drsnosti pleti odporucam pouzivat pravidelne piling, hlbkove cistenie u kozmeticky a klavne kvalitnu, ucinnu kozmetiku. Odporucam pripravky s kyselinou glykolovou- krasne regenuruje plet, obrusuje, ale hlave nepresusa plet! Len cez den netreba zabudnut na SPF aby nevznikli pigmentacie.

Janko Poliek

Zeny, kupte si Psyllium plus a pite 3 litre cistej vody denne, kto chce, nech sa ozve na moj mail klenot20@gmail.com A tea tree oil je super.

didi1023

ja som bola s tea tree olejcekom spokojna sice je pravda ze vysusoval ale mne to pomohlo dokonca aj na krupicovite vyrazky na cele :)