zaujimalo by ma kolkym ludom pomohol tento olej na akne...nemam klasicke akne, ze vyrazky ale po celej tvari mam taku drobnu krupicu, ktoru vidiet zboku a na svetle...a plet je strasne drsna...a neviem sa toho nijako zbavit..ani kozna uz nevie ze co, tak radsej uz k nej ani nechodim...a chcem sa toho zbavit nejak pridodnymi vecickami
Pomaha tea tree olej alebo zinkova mast na akne???
.....
patty
a akú máš pleť? mastnú alebo suchú? mne sa drobná krupica na čele robí keď zjem niečo na čo mám alergiu alebo moja pleť netoleruje niektorý z kozmetických prípravkov, ktoré používam na tvár... ale okrem krupice mám aj suchú pokožku a olupuje sa mi, a zaberá mi na to masť Calcium panthotenicum... a určite by bolo dobré detoxikovať organizmus lebo ako sa píše nižšie to čo máme na koži je odrazom vnútra organizmu... aj akné ak je zapálané ide väčšinou o nejaký zápal v tele (mandle, ženské...) možno by bolo dobre vyskúšať nejakú lepšiu kozmetiku bez konzervantov a farbív napr. Biderma senzibio, alebo z La roche posay na intolerantnú pokožku, na výber je ich viac ja píšem len to čo mám odskúšané a poznám :)... treba skúšať držím palčeky...
tak poklistire nemam akne, vsetko okne, s ktorym som bojovala niekolko rokov a presla som cey Vichy,...Bioderma, Tea tree,...proste vsetko, mi pomohol klistir, pochopila som, ze plet je odraz z vnutra, konkretne z hrubeho creva, takze vycitite to, a bude pokoj. aj zihlavovy caj min 3 tyydne sposobi to, ze sa este viac vysipete a potom to pekne zmizne, lebo vas precisti, skuste to. Klistir neboli a mne to robili v nemocnici pred operaciou, ale urobia to aj na poziadanie niekde a budete precistena hlavne od zapalovych lozisk.
ja som mala "krupicu" na čelé celé roky, zmizla po tom, čom som si začala dávať
píling - Garnier (s ílom a zinkom), alebo aj Balea (také biele balenie s kys.salicylovou a zinkom)
používam hydratačné krémy
veľmi dobrý je aj Eclaran 5
tee tree mi pleť dosť vysušil, zinová masť je preto taká mastná , lebo jej mastný základ je tuším bravčová masť, je to napísané na tube, ale v latinčine :) toľko moje skúsenosti
ja uz svoju certifikovanu prirodnu kozmetiku pouzivam, aj ich radu dermakozmetiky, ktoru mam aj odskusanu. a su na nu velmi dobre ohlasy co som citala. Existuje uz vyse 50 rokov vsade na svete tak uz su v tom asi dobri :-)
mne zinkova mast na akne nepomohla. zinkova mast je velmi mastna a ja mam velmi mastnu plet a ked som este dala na to zinkovu mast, tak to nebolo vobec dobre. tea tree je lepsie, ale zase nie je dobre si to davat priamo olejcek, lebo je dost silny, lepsie je ak je v nejakej konzistencii, napr. v kreme alebo geliku. ja pouzivam Dado Sens z lekarne na aknoznu plet, jedine toto mi pomohlo...
AHOOJte ...noo na akne jee velmi dobra ZINKOVá MAST kupite ju len v lekarni..
odstrani akne ochrane a ošetreniu pokožku na miestach, kde prichádza k častejšiemu poteniu. Ukľudňuje pokožku podraždenú trením odevu. Chráni a ochladzuje exponovaná miesta. Použitie: niekoľkolrát denne a po umytí naneste tenkú vrstvu prípravku na exponované miestá.Na zinkovou mast mám jen chválu, akné se mi dělá jen na bradě a zůstávají mi po něm tmavé fleky. Mažu asi 14 dní a fleky mi skoro zmizely i pleť je lepší
ja som pouzivala Kcko ale strasne silne to je, jednak mi strasne vysusil plet a mam pocit ze sa akne zhorsilo, no a o vichy ani nehovorim... :/ beriem HAK, ta mi plet uplne super zlepsila, len na cele mam tu krupicu, nie vela, ale je a uz neviem ako sa jej zbavit ://
ja som pouzivala Kcko ale strasne silne to je, jednak mi strasne vysusil plet a mam pocit ze sa akne zhorsilo, no a o vichy ani nehovorim... :/ beriem HAK, ta mi plet uplne super zlepsila, len na cele mam tu krupicu, nie vela, ale je a uz neviem ako sa jej zbavit ://