napriek tomu ze som uz takmer 2 mesiace izidena s pratelom,stale som namotana a neviem co s tym.viem ze ho uz nelubim,stale ho mam vsak velmi rada a vela nanho myslim... on kapitolu so mnou uz uzavrel zije si svoj zivot akoby sa nic nestalo.... aj ja by som to chcela tak brat!chodili sme spolu 1,5roka -pre niekoho mozno kratko ,pre niekoho dlho.... pre mna to bol moj najdlhsi vztah a myslim ze som tak este nikdy zamilovana nebola. chcem vas poprosit o rady ako sa konecne odmotat a nemysliet nan:( dakujem
Ako dalej po rozchode..?
keby si ho nelubila tak nanho stale nemyslis...nie?
ale nie,to by som citila ze ho lubim;) ja len nan nechcem mysliet ani spominat:(
mozno :P
Neviem preco Ti na tom az tak zalezi, ved spoznas kopec inych ludi...
Niekedy sa koncia vztahy, uz nadobro ani ako kamarati a ver mi niekedy to je lepsie...
Podla mna Ty ho stale milujes, ale nechces si to priznat...
ale ja sa bojim ze ked budem taka,ze sa uz potom na mna ani nebude pamatat...uz teraz mam ten pocit,ked sa tvari akoby sa nic nestalo:(
ziadne sretnutia, volania, aspon dokym to preboli potom ked si budes ista a vyrovnana s rozchodom mozete sa aj stretavat....ako kamarati....
viete, som sa s nim minuly tyzden i stretla a ked sme sa objali tak som sa skoro rozplakala... velmi rada by som s nim bola v kontakte ale bojim sa ze by to bolo len sypanie soli do rany:(
skubanek to aj mna a mam od toho velkeho sokor 4 rocneho vztahu uz viac ako rok....nikdy nezabudnes...ale treba ist dalej...
Ethelka tomu teraz nerozumiem....to si az moc zasifrovala....sice mam jednu sklenicku cerveneho v sebe...ale aj tak...Hi
skubanek,neboj všetko raz prebolí,možno to je takto lepšie a stretneš niečo ešte lepšie!