Homeopatia

Príspevok v téme: Homeopatia
jazz

Boli ste uz na homeopatickom vysetreni? sko to prebieha? kolko vas to vyslo a zabrala liecba?

V Nitre je pan Šmidriak, homeopat, ktory tam ma aj pristroj na meranie hormonov.. ja mam konkretne problem s padanim vlasov a neustale meskajucou menstruaciou- 4 mesacne meskanie je u mna normalka. Cele sa to zacalo pred 2 rokmi, ked sme sa prestahovali, pri tom som nic nemenila, stravujem sa pravidelne a zdravo a sportujem, tak nechapem preco sa ma tieto problemy drzia ako kliest.

Chcem to vyriesit a poradili mi homeopatiu, aky je vas nazor???

homeo

dobra vila skus na tu alergiu Akupunkturu, to tiez pomaha. Proti alergii ti pichne len jeden taky maly spendlicek asi 3-5 mm do toho bodu kt potlaca alergiu, respektive tie priznaky kt mas, a ten spendlicek tam mas pernamentne, dovtedy dokial ti sam nevypadne.

dobra vila

jazz, ja som tiez rozmyslala nad homeopatiou zrovna v NR. Moja kamaratka mi ju odporucila, kedze bola alergicka a pomohlo jej to, pricom obycajne lekarske mediciny nie (meno homeopata vsak neviem, spytam sa). Ja som velmi silna alergicka, neustale mam zapchaty nos, neviem dychat, tak ho mam plny, citim to az v dutinach tvare :-/. Som alergicka najma na plesne a prach, preto ak idem do menej cisteho prostredia, hned sa to na mne prejavi a vlastne aj mimo toho. To je najhorsia alergia, lebo je celorocna, aj ked neviem z coho sa mi vyvinula, kedze my sme dost poriadkumilovni :P, ale trpi tym naozaj vela ludi. Okrem toho mam alergiu na niektore byliny,brezu a blablabla... A prave ako tebe, aj mne sa moje problemy prejavili po stahovani!! Teba padaju vlasy (to aj mne) a alergie, problemy sa mi zacali po prestahovani!!

homeo

Homeopatia pomaha ked tomu veris, a ked to budes brat pravidelne. Ja som brala homeopatika cca 10 rokov, kvoli alergii, astme, a dalsim problemov, a pomohlo mi to. urcite sa mi moj stav zlepsil, prestali zachvaty, alergia sa trochu stisila, ale stale ju mam, ale nie tak ako kedysi. POmaha, to len treba verit.